Alla inlägg under augusti 2008

Av Sundberg - 11 augusti 2008 15:40


Ja det blev en trist avslutning igår på DM. Spelade halvtaskig golf och slutade 5:a, 2 slag från segraren. Men det var en oerhörd jämn tävling. Med 3 hål kvar att spela kunde sex personer vinna men det var Mattias"Juvelen"Lundström som fick äran att skriva in sig som distriktsmästar 2008 efter slagit sin klubbkamrat Niklas Lidén på det första särspelshålet.


Imorgon tar vi nya tag då minitouren kommer till Sundsvall. Det är ett väldigt bra startfält med många proffs, fd teliatour order of merit vinnare, challengetour spelare och några som provat lyckan på europatouren.

Så det ska bli oerhört kul och inspirerande att få mäta sig med dessa bra spelare. Har väl inga störr förhoppningar att man ska han nån chans för huvudtaget, vilket jag inte heller ska ha men man kanske kan drabbas av lite tur och göra några bra rundor.


Går det inte bra där på tisdag och onsdag så är det KM hemma på Öjen i helgen kanske kan gå bättre. Men jag önskar mig själv lycka till imorgon och hoppas att vi slipper regn. Har ni inget för er imårn så kom gärna bort till Skottsunds golfbana och titta på lite bra eller dålig golf.



Dagens citat: " Det är ju ett jävligt bra slag men just då vill man ju bara be dig dra åt helvete"

- Mattias Lundström DM i Ånge 2008


Tror han inte uppskadade att jag slog upp en spoon från 240 meter i motvind som råkade landa på green just när han skulle putta. Men jag bad om ursäkt och det var inga problem efter det. Men det var ju lite klumpigt gjort av mig men va fan. Det var ju ett bra slag!:P





//

Signerat Sundberg

DM

Av Sundberg - 9 augusti 2008 20:44



Ja idag spelade första 2 rundorna av 3 stycken i årets upplag av Golf DM på Hussborgs GK. Efter en halvknackig förstarunda på 79 slag blev det några slag bättre andra rundan som slutade på 76 slag. Efter dessa två rundor ligger jag 3:a, 3 slag efter ledaren. Får se hur det går imårn, blir hur som hels spännande!:)


Kom hem runt halv 7, duschade, åt middag och tog en liten promenad i den vackra kvällsolen som sakta sänker sig ner och lämnar oss för att lysa på andra delar av jordklotet. Även doften av grillat kött spreds längs vägen jag vandrade. Ofattbart att det inte är olagligt att grilla... Luktar så oerhört gott så man blir ju helt vansinnig!:P



Dagens citat: "Alla djur, utom människan, vet att livets huvudsakliga mening är att man ska njuta av det."

- Samuel Butler



Precis det där har min pappa också påpekat och menat att livet är till för att levas. Men inte fan är det det i gör? Vi går i skolan och jobbar fram tills 65 och det är då livet är tänkt att börja.. Synd bara att det då nästan nått sitt slut.. Märkliga värld!



Ge mig ett tecken och jag ska göra mitt bästa för att tyda det!



//

Signerat Sundberg

Av Sundberg - 8 augusti 2008 21:23


Nyss hemkommen efter att ha avnjutit en fobollsmatch på Essviks vallen mellan Essvik och Stöde. Slutresultatet skrevs till 1-1 vilket får betraktas som rättvist efter att båda lagen haft många fina lägen att avgöra.



Imårn bär det av till Ånge kl 06.30!:S

Så det blir en tidig morgon vilket bör innebära en tidig kväll!:P

Får se hur det blir med den saken. Beror på hur snabbt jag blir trött. Får la hoppas att det går ganska fort men jag är inte så säker.





//

Signerat Sundberg

Av Sundberg - 8 augusti 2008 10:41

Ja då var vi framme vid denna veckas fredag. Dagens tillbringas på jobbet i vanlig ordning. Folket lyser med sin frånvaro och molnen fortsätter att plåga oss norrlänignar under denna sommar som man gärna vill glömma.


I helgen är jag faktiskt ledig men då är det givetvis DM i Ånge som man "måste" spela!:P Men det ska i och försig bli kul men jag kan inte ens komma ihåg när jag gjorde nåt annat än att jobba/spela golf under en helg. Men det är DM nu sen KM nästa helg men sen är det i princip slut på tävlandet. Några få söndagar till med Elitstegen men annars så är tävlingssäsongen till ända.


Hockeyn drar igång måndag den 18/8 och det ska bli oerhört kul!:)

Var även och kollade på ett fyspass med innebandylaget som man tillhört igår. Man blir ju sugen att spela men laget känns inte så attraktivt så jag tror jag låter bli. Finns även risk att om jag spelar så kommer jag knappt vara ledig en enda dag under 5 månader och det låter lite jobbigt när man tänker på de. Men det är som allt annat, en prioriteringsfråga!:)

Jag har iof alltid undrat om livet handlar om något annat än idrott och det kan hända att det faktiskt gör de. Märkliga värld!:P haha!




Dagens citat: "Berätta inte för mig vad du drömt, för jag har läst Freud."

- Franklin P. Adams



Haha äre dåligt sant de?:D haha fy fan. Filosofi blir man inget annat än helt galen på. Jag läset ju filosofi i skolan och det var väldigt kul men efter varje lektion så när man gick därifrån så var man inte säker på om man levde eller om allt man upplever är drömmar och illusioner och att det inte finns någon verklig verklighet. Nä kan inte skriva mer om det nu för då måste jag sluta leva för mitt eget bästa..:P




//

Signerat Sundberg

Av Sundberg - 6 augusti 2008 21:30



jobb, golf, dvs en helt vanlig dag. Finns inte mycket mer att säga om de. Spelade iof jävligt bra, så det var ju kul. Ingen press, inga krav, bara gå ut och ha kul på banan verkar vara melodin för att spela bra.



Morgondagen lär väl se lika dan ut kanske. Har lixom inget bättre för mig så då kan jag lika gärna spela varenda dag. Hockeyn drar väl igång snart så då blir det en annan vardag. Ska bli grymt kul att se hur vi lyckas i vinter!:)




Dagens citat: "Det finns bara två slags kvinnor här i välden. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger"

- Oscar Wilde



Pratar ni tjejer verkligen så mycket?:P Men det är bra de. Då slipper vi killar snacka så mycket!:P:)




Hör du sången dom spelar på radion?





//

Signerat Sundberg

Av Sundberg - 6 augusti 2008 08:33



Ja igår var jag på en liten avskeds middag hos Matilda Håkansson som nu i dagarna tar flyget över till staterna för att under ett års tid söka lycka och framgång!:) Kommer säkert blir väldans skoj de tror ja!:)


Är inte på nåt skrivhumör just nu faktiskt så jag tror jag återkommer ikväll.

Nu blire jäbb, jäbb, jäbb i ett par timmar!



Hörs då!




//

Signerat Sundberg

Av Sundberg - 4 augusti 2008 23:20
http://www.youtube.com/watch?v=SSS9s25lVWY



Blev inget mirakel idag heller. Dålig golf och en vind som man aldrig sätt maken till präglade istället denna dag som snart är till ända.

Löven har börjat täcka golfbanan och det tyder på att hösten börja komma:S Kan det verkligen vara så bedrövligt? Om så är fallet vad passar då bättra än att lyssna min och Gurras alldeles egna " Det är höst igen". Beskriver rätt bra hösten oerhörda misär och allt vad det innebär.



Annars har jag bara gjort tråkiga saker sen jag kom hem. Städat, diskat och strukit tonvis med tvätt. Dock har jag bäddat sängen så den går att sova i. Kan vara en bidragen faktor för att bli lite piggar på dagarna. Altså sova i sängen istället för på soffan som de senaste två nätterna:P Inge slö man är!?





Dagen citat: "Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken."

- Michael Pflegar



Inte så dumt sagt, synd bara att när man sover så lyckas allt men när man är vaken så gör det inte de. Och eftersom man sover ungerfär 1/3 av sitt liv så

äre ju inte så tokigt att lyckas med allt under den tiden. Istället för att vara vaken jämt och inte lyckas med nåt. Men då säger ni så här: Men om du gör verklighet av din drömmar under din 2/3 som du är vaken så är ju det bättre! Jo visst men ofta min dröm om att vinna 100000 miljoner på lotto går in i verkligheten. Eller att man lyckas med allt man tar sig för. Inte dirr så att man gör det medans man är vaken. Så jag föredrar för tillfället sömnens verklighet framför den vakna verkligheten. Eller gör jag de? Vette fan. Jag snackar bara en massa skit känner ja!


Sov gott!




// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 3 augusti 2008 23:54

God natt!



Otroligt, ofattatbart och bara helt underbart är nog de ord jag vill beskriva kvällen fantastiska konsert med Lars Winnerbäck. Kan komma att låta som om jag överdriver pga att jag är lite winnerbäck fantast men jag gör inte de. Jag tycker oerhört synd om er som inte fick uppleva detta. Jag hade gåshud från första till sista låt och om jag ska vara helt ärlig så kom det en och annan tår också. Om det var av glädje, sorg, saknad eller hans underbara konst att få låtarna att gripa tag i ens egna känslor och händelser vet jag inte, men jag kan lova er. Jag var inte ensam om det! Helt sjukt vad musik får en att helt tappa kontrollen över sina känslor. Man står där bland 1000 tals andra personer och stundtals grinar tillsammans som om något fruktansvärt hade inträffat. Låtar som: Kom ihåg mig, Om du lämnade mig nu, Elegi och för dig fick en helt att tappat alla verklighetsuppfattning och vart man var. Alla känslor bara sprutade ut på olika sätt i någon slags massiv känslo orgasm som får en att känna att man aldrig vill gå därifrån.

Nu kommer denna konsert väldigt passanade i mitt liv också, eller opassande om man vill se det så. Vet inte hur jag vill se det. Kan vara därför man reagerade ganska starkt men det var helt underbart! Värt varenda krona och många fler.



Dagens som passerat har desutom bjudit på ett besök på NSK där Standley Cup bucklan kom på besök!:) Jäkligt coolt det också måste man ju säga. Tänka att vi fått se bucklan hemma i lilla Njurunda 2 gånger. Sjukt det när man tänker efter.



Imårn ska jag sova nåt så fruktansvärt länge då jag aldrig någonsin i mitt liv varit tröttare. Det enda som skulle kunna få upp mig imårn ser jag tyvärr ingen risk att det inträffar så jag tror jag ska sova tills jag vaknar. Vad menade jag med det där. Vill jag kliva upp imårn eller vad? Ger dubbla budskap till mig själv. Jag konstaterar att jag inte är i balans, tar ett jätte, jätte stort glas vatten, ser till en övervakande ängel och går nu till sängs och hoppas på mirakel.



Sov gott!



 För Dig


Jag har sett varenda vrå av sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
för mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
för dig, för dig, för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Jag undrar om jag nånsin ska nyktra nån gång
med dig, med dig, med dig


Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.
Det är väl sagt av nån stackare som aldrig ramlar runt
med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan att ha nånstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
med dig, med dig, med dig.




//

Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards