Alla inlägg under augusti 2008

Av Sundberg - 17 augusti 2008 23:50



Ja det är natt, jag ska snart sova, regnet gör sig hört utanför mitt fönster. Sommaren tycks vara som bortblåst, Det Är Höst Igen!

Den låten är skriven för nästan ett år sedan men det är just nu som den passar in så oerhört bra! Lär kanske komma en tid om nåt år då den passar lika bra igen. Sorligt men sant!





//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 17 augusti 2008 21:50



God kväll!:)



Dagens match mot timrå blev en väldigt mycket mer lyckad tillställning än den igår. Seger blev det idag igen med 9-1 efter en rätt okej match och spelet stämde mycket bättre idag än igår.



Har vart väldigt trött idag vilket jag inte kan förstå, då jag för första gången på länge fick sova längre än 07.00 Började inte jobba förens kl 11 och sov till ungefär kl 10 men tydligen så blir man tröttare när man får sova!:S Skumt! Jag såg tydligen så trött ut att Svelander tillochmed frågade om jag var ledsen idag på matchen, vilket jag faktsikt inte var. Men måste vart rätt blank på ögonen kan man nog tänka sig!



Phelps = Lite för bra för simning. 8 OS guld!!!! sjukt overkligt bra! Själv har jag en bronsmedelj från kalleanka cup i skidåkning på södraberget. Jag ramlade i starten, börjad grina och bröt tävlingen men fick som tröst en bronsmedalj för att vi bara var 3 som startade i min åldersklass. Dock övertygad att jag vunnit om jag stått på benen, men icke!:P


Kan ha fablat ihop det där när jag tänker efter. Men har det hänt så är det ganska kul!:) Har världens sämsta minne vad gäller min egen barndom. Kommer ihåg enstaka sekunder från mitt liv innan jag fyllde 10 år. Efter det så tror jag att jag kommer ihåg lite saker iaf!:) Men finns så mycket nu för tiden som man helst bara vill glömma så det är väl lika bra att minnet sviktar en del. Alla goda minnen kan jag bevara på utvalda platser i mitt hjärta/hjärna men resten förtränger man gärna. Dock så sägs det vara svårt att komma ihåg alla triumfer men stället för självmålet sitter fastlimmat på hornhinnan och går inte att gnugga bort. Kanske därför Svelander trodde jag var ledsen.. Såg väl någon slags tråkig händelse i mina ögon!:P


Fy fan vad jag skriver mycket skit nu! Vet inte ens vad jag skrivit men orkar inte läsa igenom det. Det är säkert så dåligt att jag i såfall skulle ta bort det och det vore ju dumt när man skrivit så mycket!:)




Dagens citat: "Beskriving av en olycklig kärlek: Som att försöka nå en träbit i vattnet, men man når inte riktigt fram och ju mer man plaskar med handen dessto längre bort driver hon"

- Henrik Jonsson




Ligger en del sanning i det tror ja faktiskt. Finns iof fler träbitar men om man så gärna vill ha den där träbiten så äre nog rätt svårt att inte försöka nå den med alla medela man har tillgång till. Men men, har Henrik sagt att man inte ska plaska med handen så får man sätta sitt hopp till att vinden vänder då eller nåt...!





// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 16 augusti 2008 20:51


Hockeymatch idag, den första för säsongen! Vann mot TIK med 6-4 men det var en väldigt dålig match, men som sagt det var den första. Spelar returmatch mot dem imårn ute i Timrå kl 17.00 Kom och kika. Kan lova att det bjuds på bättre spel än idag, märkligt vore annars. 


Har även haft en isträning idag och ett teoripass. Båda dessa med en kille från AIK. Ooooerhört proffsig och bra kille på alla sätt. Lärt mig massvis på bara en dag. Jäkligt kul har det vart måste jag säga!




Dagens citat: "Om allt verkar gå bra så vet du förmodligen inte alls vad som pågår"

-Okänd




"Det har gått lång tid sedan sist vi sågs och prata det det känns trist" Men idag träffade jag faktiskt Alexandra för första gången på nästan 3½ år! Fatta hur lång tid det är och hur tragiskt fort den tiden har gått! Precis som hon sa: Snart fyller man 20 och sen går det bara utför. om 3 år är man väl 55, tänk när man var tretton och längtade tills man vart 18, men det var inte så speciellt de!


Änligen någon som delar mina tankar angående livet!

Detta får mig utsökt att tänka på bland annat denna låt!





// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 15 augusti 2008 22:56



Ja det blev mycket jobb även idag, men efter det så åkte jag och Lina och kollade på fotboll. Mötte upp calan och Hoa på IP och vi skådade en ganska dålig match som Essvik ändå vann lätt. 4-1 skrevs slutresultatet till efter att Håkansson gjort sista målet på pass från salle efter ett fint anfall från dessa två herrar.


Imårn blir det ytterligare en tidig morgon men då ska jag på NSK. 8.00 tror jag visst att dom går på is, så det är bara att häfta upp ögonlocken och pallra sig dit:)




Ja men vi hörs då!





//Signerat Sundberg



Av Sundberg - 15 augusti 2008 13:43



Dålig låt man fick syn på Linas blogg då:)

För några inlägg sedan så skrev jag texten på Du Hade Tid med Lars Winnerbäck och detta är den engelska versionen. Så oerhört bra!




// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 15 augusti 2008 08:20



God morgon!



Förvånansvärt pigg nu för tiden trots att nättern inte fylls med alls så mycket sömn som den borde.

Har man börjat vant sig mån tror? Vore ju på tiden kanske...

När jag åkte hit imårse så lyssnade jag på det trevliga programmet Rix MorgonZoo som idag hade en snoppexpert på plats. Tydligen var dom någonstans nere i Göteborg på nåt djurplace. För Gert, Roger och Titti fick göra typ en frågeslinga som handlade om olika djurs snoppar. Man fick lite olia alternativ och sen fick man kolla på trämodeller utav snoppar och sedan gissa vilket djur den tillhörde. Gert tyckte några såg ut som dildos och Titti var mest glad när hon fick veta att det flesta var förstorade men blev lite orolig när några även var förmiskande. Känns som om hon tyckte att den storleken hon såg räckte till och blev över!:)




Igår så jobbade jag från 07.15 till 18.15 ungefär!:S Det var ganska så jobbigt och lite långtråkigt om jag ska vara helt ärlig, vilket jag brukar vara.

Men det tickar väl in lite kulor så det är ju bra det iaf!:)

Efter jobbet var jag på NSK och var med på målvaktsträningen mellan 19 och 21. Vissa börjar se riktigt vass ut måste jag nog säga. Målvaktstränaren som är där och håller i hela kalaset är fruktansvärt bra faktiskt!




Idag slutar jag jobba kl 17 och då ska jag åka in och kolla på chrilles fotbollsmatch i stan. Senast blev han utvisad rycktas det om, får se om det slutar på samma sätt idag!:):P



Annat noterbart, åtminstoden för mig själv är att jag fått sån fruktansvärd träningsverk allternativt överansträngning i rygg/armar/bål att jag vart tvungen att stryka mig från helgens Klubbmästerskap. vad kan vi dra för slutsatser av detta då? Antigen har jag spelat för mycket golf på slutet eller så har jag spelat för lite över hela sommaren sett, så kroppen inte vant sig vid att spela några dagar i följd. Vilket det än är så är det trist att inte kunna delta i KM tycker jag...





Dagens citat: "Att ens drömmar går i uppfyllelse - Är ett av ödets råaste skämt"

- James Russell Lowell



Haha tråkigt att mynta det uttrycket!:) Stämmer iof så mycket att det är skrämmande!:P





// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 13 augusti 2008 20:43


ÅÅÅÅÅ vad less man vart idag. Man kliver upp kl 7, åker bort till Sundsvalls Golf Klubb och har förhoppningar om att spela andra rundan av Norrporten Open men vad händer? Man hinner spela två hål sen blir det spelavbrott pga av regn. Först blir det uppskjutet en timme, sedan två, sedan tre och sen så bryter man tävlingen... Ja men vad kul! Jag tycker ju det är as kul att kliva upp kl 7 och sen sitta och vänta i 3 timmar för att få veta att det inte blir någon tävling.


Så jag åkte hem. Tog en dush och gick bort på NSK och åt lunch med Zäta och Modin som var där och gästade sommarhockeyskolan som arrangeras på NSK. Pratade golf, vattenskotrar och hockey. Sympatiska personer de där två!:)


Senare på eftermiddagen, närmare bestämt klockan 18 så var det dags för korpen match. Vi blev lite folk, bara sex stycken men lyckades endå spela

2-2. En match som vi iof borde vunnit, men precis som i allt annat så kom oturen och gästade oss. Dom lyckades med det sinnesjuka att kvittera med en sekund kvar av matchen. Det mina damer och herre är vad vi inom pokern brukar kalla torsk på rivern!!




 


Du hade tid


Hur ska jag gå hem när allt är såhär?

Jag vet du kommer att se på mig sådär

Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?

Du sa du behövde tid, du hade tid"


Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren

Allting blir precis som man förväntar sig

Du är ett glashus, och jag är en sten

Men det är du som försöker se igenom mig


Du frågar "Älskade dom dig ikväll?"

Jag svarar "Dom älskar mej bara nu,

Den enda som verkligen älskar mej är du"

Du frågar "Tog du dom med storm ikväll?"

Jag kommer faktiskt inte ihåg

Men mina fingrar säger att det var ett segertåg


Du säger "Det har varit rätt så tomt här,

Det är verkligen skönt att se dig

" Du säger "Jag kan bära väskan, ge den till mig"

Och du betalar taxin och jag kan bara hänga med

Och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt

Om hur det är


Hur ska jag gå hem när allt är såhär?

Jag vet du kommer att se på mig sådär

Och säga "Vad har du gjort ikväll? Och vad har du bestämt?

Du sa du behövde tid, du hade tid"

Du hade tid...




 


Tiden finns ännu kvar! Den försvinner aldrig...




 


Dagens citat: "Igår smidde jag tusen planer,

i morse gjorde jag som vanligt"

- Kina





 

Säg mig.. Hur bra stämmer inte det. När man går och lägger sigpå kvällen tänker jag ofta: imårn ska jag göra det och det,jag ska våga ringa henne imårn, jag måste höra av mig till mingode vän jag inte träffat på ett tag. Jag ska fan börja tränariktigt nu, imårn då jävlar ska jag börja leva ett bättre liv!Men vad händer...? Jo allt man tänkte göra är precis de sakerman oftast inte alls gör. Varför är det så... Är människan sådåligt funtad att man inte gör det man egentligen villbara för att det kräver lite mod, vilja och styrka? Ellergäller detta bara mig? Tror inte de!:)







 


// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 12 augusti 2008 21:32



Tävlingen idag gick åt H*****e!!:( Men men, så äre ibland.. Nya tag imårn bitti. Går ut 8.40 och tydligen ska det regna! JIPPI!!:S


Något som var kul idag var dock att jag var på NSK och åkte skridskor för första gången på väldigt länge!:D Ska bli roliga att dra igång säsongen till veckan!:)


Nåt mer i skriv väg bjuder jag inte på idag tror ja.. Orkar inte skriva. Är för trött för att komma på nåt kul å skriva.



Dagens citat: "Carpe diem"

- Latin



Härlig innebörd i det citat tycker ja!





"Here's to us one more toast and then we'll pay the bill
Deep inside both of us can feel the autumn chill
Birds of passage, you and me
We fly instinctively
When the summer's over and the dark clouds hide the sun
Neither you nor I'm to blame when all is said and done

In our lives we have walked some strange and lonely treks
Slightly worn but dignified and not too old for sex
We're still striving for the sky
No taste for humble pie
Thanks for all your generous love and thanks for all the fun
Neither you nor I'm to blame when all is said and done

It's so strange when you're down and lying on the floor
How you rise, shake your head, get up and ask for more
Clear-headed and open-eyed
With nothing left untried
Standing calmly at the crossroads, no desire to run
There's no hurry any more when all is said and done

Standing calmly at the crossroads, no desire to run
There's no hurry any more when all is said and done"




Bra sång!:)



// Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards