Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Sundberg - 24 augusti 2008 23:44



"...Nog finns det mål och mening i vår färd,

men det resan som är mödan värd..."

- Karin Boye




Jobbat samt spelat golftävling har varit dagens två uppdrag. Jobbet gick som vanligt!:) Bedrövligt med andra ord:P Närå men det var lungt. Sen blev det en tredjepalts i 9:e omgången av Elitstegen. Knaprade in några poäng på den sammalagda ledaren i tävlingen som spelas över 12 omgångar. Om 3 söndagar vet vi vilket namn som står högst upp på den listan. Kanske blir det jag.. Men nja, tror inte de.




Dagens citat: "En kompromiss är konsten att dela en kaka på ett sånt sätt att var och en tror att han har fått den största biten."

- Ludwig Erhard






//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 24 augusti 2008 01:02

God natt!



klev upp klockan 04.00 och kikade på Persson imårse. Fick se en ganska jämn match mot världsettan men kinesen vann rättvist med 4-1 i sett. Det blev match om bronset för Jörgen som han tyvärr förlorade i fyra raka sett. Men i det stora hela så har han stått för en fantastisk prestation. Han blev 4:a i OS i 42 års ålder. Det bevisar att det är aldrig för sent att ge upp!



Började jobba 06.15 imårse. Var en lung dag men var ganska trött rakt igenom. Kom hem och sov nån timme vilket var ganska nödvändigt vill jag nog påstå. Sen blev det tvätt och sen kom Maria på Besök!:)



Blev en nattilig promenad i sammband med att jag följde Maria hem. Vacker stjärnhimmel visade sig och jag konstaterar att de sena timmarna på dygnet är det allra vackraste. Lugnt, skönt, mökt och tyst. Man hör sina egna andetag medans man vandrar längs gator man känner utan och innan. Någon ensataka moped susar förbi och förstör lugnet med ett motorljud som hörs över hela kontinenten. Men i det stora hela är det en fantastisk upplevelse varje gång man tar de sena promenaderna.



Robin Höglin har en blogg där han iof inte skriver så ofta, men den heter dagenspucko och idag vill jag vara med och konkurera där lite.

För varje dag på jobbet kommer ensaka individer fram och vill växla pengar så som dom kan stopp i bollaoutomaten som sväljer 10 kronor. Dom lämnar fram en femtiolapp och vill oftast ha 2 tioor tillbaka... Hur fan tänker dom då? vill dom ha en tjuga, två tior och 2 femmor eller kanske 10 enkronor... nä det vill dom inte!! Dom tänker fel, varje gång. Jag påpekar det alltid och dom skyller på morgontötthet trots att klockan är efter 12... Folk är idioter!




Dagens citat: "Ingen tror att det här målet påverkar slutresultatet!"
- Agne Jälevik, SVT



Nähä, vad påverkar det då? Känns ändå som om det borde påverka litegrann va?:P





Här kommer en liten låt oxå. Oerhört fin låt med den söta flickan Molly Sandén.




//Signerat Sundberg





Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards