Alla inlägg under augusti 2008

Av Sundberg - 24 augusti 2008 01:02

God natt!



klev upp klockan 04.00 och kikade på Persson imårse. Fick se en ganska jämn match mot världsettan men kinesen vann rättvist med 4-1 i sett. Det blev match om bronset för Jörgen som han tyvärr förlorade i fyra raka sett. Men i det stora hela så har han stått för en fantastisk prestation. Han blev 4:a i OS i 42 års ålder. Det bevisar att det är aldrig för sent att ge upp!



Började jobba 06.15 imårse. Var en lung dag men var ganska trött rakt igenom. Kom hem och sov nån timme vilket var ganska nödvändigt vill jag nog påstå. Sen blev det tvätt och sen kom Maria på Besök!:)



Blev en nattilig promenad i sammband med att jag följde Maria hem. Vacker stjärnhimmel visade sig och jag konstaterar att de sena timmarna på dygnet är det allra vackraste. Lugnt, skönt, mökt och tyst. Man hör sina egna andetag medans man vandrar längs gator man känner utan och innan. Någon ensataka moped susar förbi och förstör lugnet med ett motorljud som hörs över hela kontinenten. Men i det stora hela är det en fantastisk upplevelse varje gång man tar de sena promenaderna.



Robin Höglin har en blogg där han iof inte skriver så ofta, men den heter dagenspucko och idag vill jag vara med och konkurera där lite.

För varje dag på jobbet kommer ensaka individer fram och vill växla pengar så som dom kan stopp i bollaoutomaten som sväljer 10 kronor. Dom lämnar fram en femtiolapp och vill oftast ha 2 tioor tillbaka... Hur fan tänker dom då? vill dom ha en tjuga, två tior och 2 femmor eller kanske 10 enkronor... nä det vill dom inte!! Dom tänker fel, varje gång. Jag påpekar det alltid och dom skyller på morgontötthet trots att klockan är efter 12... Folk är idioter!




Dagens citat: "Ingen tror att det här målet påverkar slutresultatet!"
- Agne Jälevik, SVT



Nähä, vad påverkar det då? Känns ändå som om det borde påverka litegrann va?:P





Här kommer en liten låt oxå. Oerhört fin låt med den söta flickan Molly Sandén.




//Signerat Sundberg





Av Sundberg - 22 augusti 2008 21:05



04.00 steppar Persson in i pingishagen för semifinal mot världsettan från kina. Kan nog bli spännande de:)

Nåt som är tragiskt är att jag ska börja jobba 06.15 imårn:S:S asså är det snällt de? Kommer man vara pigg då? Speciellt med tanke på att jag sova 2 timmar de föregående dygnet.


Nyss hemkommen från Svelander, kikat lite hockey å så.

Men nu är jag hemma och vi få la se om jag lyckas somna inatt.

Har ju förhoppningar om det men är inte så säker.



Dagens Citat: "Förbjuden väg är ofta hårt sliten"

- Sverige



Det tror jag vi alla kan slå fast vi att så är det faktiskt. Det man inte får göra det är det man gör.






//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 21 augusti 2008 16:39

Om du har fantastiskt lite att göra så gör som jag och Matilda!:)

Ta fram mobilen och slå upp telefonboken och se vad den säger angående dessa frågor. Fråga mig inte varför inte siffrorna kommer i nummerordning. Inte jag som konstruerat detta!:P



Har du pussat nummer 7? Anders Brusell. Nej det har jag inte

Vad har du för relation med nummer 21? Bernt karlsson. Calans pappa!

När ska du träffa nummer 30? Carro Zetterberg. Vet inte, men vi brukar stöta på varandra här och där.

Är nummer 39 söt? Alexaner Jönsson. Nja det vill jag inte påstå
Vad var ditt första intryck av nummer 72? Per Kallberg. Overkligt rolig människa!

Gillar du nummer 48? Erica Uden-Johannson. Jorå hon är trevlig:)

Har du träffat nummer 4 den senaste månaden? Alexandra Selander. Ja faktsiskt!:) För första gången på drygt 3 år. sjukt!

När ska du träffa nummer 68 nästa gång? Jocke johansson, lär blir på skolan, eller kanske nästa korpmatch.
Är du nära vän med nummer 82? Lina Nylund. Ja och nej. Vi kanske kan bli väldigt nära vänner om inte annat!:)

Har du gått på bio med nummer 99? Maria Eriksson. Japp vi såg Mamma Mia!:) Det var väldigt trevligt!:)

Skulle du kunna gå ut med nummer 126? Alexander Nejderstam. Nja är inte lagd åt del hållet.
Vad pratar du och nummer 109 oftast om? Matilda Håkansson. Hmm pratar killar och tjejer rätt ofta. Men nu är hon i USA så det lär dröja tills vi pratar igen!:P

Skulle du kunna ge 137 en kram? Oscar Söderberg, ja varför inte!:P
Vad har du och nummer 161 för relation? Johan Martinsson, Väldigt nära vän!:)

Vad skulle du vilja göra med 168? Johan Söderin, spöa han i poker!:P

Vad är det bästa med nummer 51? Farmor. Hon är min farmor, räcker långt de!

Brukar du och nummer 1 träffas? Jesper Arctaedius. Ja det händer. Inte lika mkt nu som förr dock:(



Nu kanske ni som tänker till inte tycker detta stämmer så bra. Siffrorna kontra namnen men det beror på att i min telebok heter inte alla så klart deras riktiga namn. Brukar uppkomma en del öknnamn under tidens gång.



Hade sjukt tråkigt. det måste tilläggas.. Absolut inget jag sysslar med vardagligen detta!:P





// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 21 augusti 2008 16:01



Tanken var idag att jag skulle spela golf. Men som så många gånger tidigare så satte regnet stopp för dagens planer. Man börjar ju faktiskt lednsa ganska rejält. När jag skulle skjutsa hem alle så tror jag fan blixten slog ner i bilen!:P Om inte så var det overkligt nära och vägarna var översvämmade och det rådde allmän kaos runt om i Njurundabommen. Kanske en smula överdrift men småa överdrifter gör allt så mycket mer roligare!



Hockeyträning ikväll. Ryktas om manfall. Förödande när vi nyss startat säsongen.



Dagens citat: ""Grabbar, ni jobbar för dåligt och är alldeles för loja. Får jag se den minsta lojalitet i den andra halvlek byter jag ut er direkt."

- Rolf Zetterlund



Kan vara det roligaste som någonsin har har lämnat en människas läppar.




OS:



Efter en formidabel match idag mot Samsonov är nu Jörgen Persson klar för kvartfinal i OS pingisen. Han började lite trevande i matchen, men jobbade sig succesivt tillbaka och kunde avgöra matchen i det sjunde och avgörande settet. Den nu 42 årige Persson gör sitt sjätte och förmodligen sista OS, och vad vore väl bättre än att få avsluta sin karriär med med ett guld i bordtennisens hemland. Nu finns det många svåra hinder kvar på vägen och Jörgen kommer förmodligen inte att ta något guld men han har gjort det otroligt bra som kommit så här långt. Jörgen som alltid stått i skuggan av legenden, ja jag säger det. Den otrolige och kanske en av sveriges bästa idrottmän genom tiderna Jan-Ove Waldner. Men nu när J-O inte är med så får Persson stå i rampljuset och mysa och ta emot aplåder från alla världens land. För ska man uppfatta komentatorerna rätt så håller nästan kinerserna mer på Sverige än på Kina. Och det känns som något ganska speciellt!





// Signerat Sundberg




Av Sundberg - 19 augusti 2008 21:36



ååå vad jag ska sova imårn!! Ska bli så skönt att vara ledig 3 dagar nu. Nu har även överansträngningen släppt så nu kanske man vågar sig ut på banan och spela lite igen. Men som sagt. Jag ska sova tills jag vaknar imårn!:P:)



Nyss kommit hem från NSK, haft träning. Gick väl rätt ok. Många som inte riktigt kommit igång ännu men tror det blir bra!:)



Dagens citat: " Han är 3,5 meter lång... Jag överdriver inte. Alltså, han är drygt 2 meter lång!"

- Göran Zachrisson



Han är förjävla dum våran kära golfkomentator.





// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 19 augusti 2008 09:07


Någon tyckte visst att min lilla krönika eller vad vi ska kalla det var rätt så bra. så det publiceras i ST på tors. Vet inte vart, men bör väl vara ordet fritt eller nåt sånt. Så håll utkik efter Ett Tårfylt Antiklimax på torsdag!:)

Var ju kul!:P




Nåt som däremot inte är kul är att jag är och jobbar. Vart det lite "är"?

Men jobbar ju bara 10 timmar idag så det är ju tur! vavavavavavavavav, kul de.

Asså fan vad jag sov skönt inatt. Drömde om jätte trevliga saker och hela livet var verkligen felfritt men sen så vaknade jag. Typiskt!





Här kommer en riktigt bra låt, känslosam video. Kul välkomstöverasking för killen...

Let me present Wiskey Lullaby with Brad Paisley.





//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 18 augusti 2008 22:23



Har sagt det förut och jag säger det igen. Sommaren uteblev tydligen år 2008.  Såå sorligt och så sant, tyvärr!!


Regnade så oerhört mycket idag att vi var tvungen att stänga banan. Iof inte mig emot eftersom jag fick åka hem och sova istället men ändå.


Upp tidigt imårn igen och jobba men sen är jag ledig ons, tors, fre!:) hitta på nåt då? Hör av er/dig.

Ska tvätta nån dag men det tar inte hela dygnet, kanske måste städa också ifall det råkar vara så att någon familjemedlem kommer på besök!:P

Men det får bli sekundära handlingar om nåt annat mot förmodan skulle inträffa!



Dagens citat: "Det finns inga järnvägar till framgång"

- Rolf Zetterlund



Är det verkligen säkert de? Något tåg man hoppar på kanske för en till det ljuva livet, om inte så kanske det finns god mat på tåget. Fan vad hungrig jag är nu! Kvällsfika blir således nästa uppdrag för kvällen.





//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 18 augusti 2008 21:58


Ett Tårfyllt Antiklimax



Första häcken, blev den enda häcken för en av Sveriges folkäraste idrottare. Hon hade kämpat sig tillbaka från en säsong fyld med skador, och det var nu hon skulle visa alla som tvivlat att hon var tillbaka. Efter ett bra lopp i försöken fanns förhoppningar om en finalplats och kanske en medalj, men i semifinalen tog det tvärstopp för Sussana Kallur. Hon fick en bra start, kanske för bra menar experterna. Hon kom så fort fram till första häcken att hon inte han få upp benet ordentligt utan sprang rätt in i häcken, stöp framlänges, rullade fram på löparbanan, såg sina konkurenter springa mot mål och hon förstod att allt var över. Fyra långa år med målinriktad träning fick ett abrupt slut innan det roliga ens hade börjat.

Några minuter efter loppet anländer en tårfyld kallur till svt:s intervjuzon och har fullt upp med att hålla tårarna inne när alla reporters älsklingfråga dyker upp: Hur känns det? Vad svara man på det? tror reporten att man känner sig glad och tillfredställd just efter att man vart med om kanske sitt livs mest tragiska ögonblick. Eller vill man vara jävlig och försöka få henne att grina? jag vet inte, men det var nästan så att jag grät under den där intervjuen. Tycker så oerhört synd om henne och då menar jag inte bara den sportsliga biten, utan även att bli bombad av idiotiska frågor och desutom känna sig tvungen att måsta kunna besvara dom.

Nä ta bort reportrarna från arenorna, dom förstör mer än vad som tillför, tyck synd om Kallur som trots allt som hänt ändå ser fram emot OS 2012. Och jag tror att vi då kommer att få se samme svenska häcklöperska ståendes i intervjuzonen med tårar i ögonen igen, men då utav helt andra skäl!:)




// Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards