Alla inlägg den 8 augusti 2008

Av Sundberg - 8 augusti 2008 21:23


Nyss hemkommen efter att ha avnjutit en fobollsmatch på Essviks vallen mellan Essvik och Stöde. Slutresultatet skrevs till 1-1 vilket får betraktas som rättvist efter att båda lagen haft många fina lägen att avgöra.



Imårn bär det av till Ånge kl 06.30!:S

Så det blir en tidig morgon vilket bör innebära en tidig kväll!:P

Får se hur det blir med den saken. Beror på hur snabbt jag blir trött. Får la hoppas att det går ganska fort men jag är inte så säker.





//

Signerat Sundberg

Av Sundberg - 8 augusti 2008 10:41

Ja då var vi framme vid denna veckas fredag. Dagens tillbringas på jobbet i vanlig ordning. Folket lyser med sin frånvaro och molnen fortsätter att plåga oss norrlänignar under denna sommar som man gärna vill glömma.


I helgen är jag faktiskt ledig men då är det givetvis DM i Ånge som man "måste" spela!:P Men det ska i och försig bli kul men jag kan inte ens komma ihåg när jag gjorde nåt annat än att jobba/spela golf under en helg. Men det är DM nu sen KM nästa helg men sen är det i princip slut på tävlandet. Några få söndagar till med Elitstegen men annars så är tävlingssäsongen till ända.


Hockeyn drar igång måndag den 18/8 och det ska bli oerhört kul!:)

Var även och kollade på ett fyspass med innebandylaget som man tillhört igår. Man blir ju sugen att spela men laget känns inte så attraktivt så jag tror jag låter bli. Finns även risk att om jag spelar så kommer jag knappt vara ledig en enda dag under 5 månader och det låter lite jobbigt när man tänker på de. Men det är som allt annat, en prioriteringsfråga!:)

Jag har iof alltid undrat om livet handlar om något annat än idrott och det kan hända att det faktiskt gör de. Märkliga värld!:P haha!




Dagens citat: "Berätta inte för mig vad du drömt, för jag har läst Freud."

- Franklin P. Adams



Haha äre dåligt sant de?:D haha fy fan. Filosofi blir man inget annat än helt galen på. Jag läset ju filosofi i skolan och det var väldigt kul men efter varje lektion så när man gick därifrån så var man inte säker på om man levde eller om allt man upplever är drömmar och illusioner och att det inte finns någon verklig verklighet. Nä kan inte skriva mer om det nu för då måste jag sluta leva för mitt eget bästa..:P




//

Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards