Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Sundberg - 3 augusti 2008 23:54

God natt!



Otroligt, ofattatbart och bara helt underbart är nog de ord jag vill beskriva kvällen fantastiska konsert med Lars Winnerbäck. Kan komma att låta som om jag överdriver pga att jag är lite winnerbäck fantast men jag gör inte de. Jag tycker oerhört synd om er som inte fick uppleva detta. Jag hade gåshud från första till sista låt och om jag ska vara helt ärlig så kom det en och annan tår också. Om det var av glädje, sorg, saknad eller hans underbara konst att få låtarna att gripa tag i ens egna känslor och händelser vet jag inte, men jag kan lova er. Jag var inte ensam om det! Helt sjukt vad musik får en att helt tappa kontrollen över sina känslor. Man står där bland 1000 tals andra personer och stundtals grinar tillsammans som om något fruktansvärt hade inträffat. Låtar som: Kom ihåg mig, Om du lämnade mig nu, Elegi och för dig fick en helt att tappat alla verklighetsuppfattning och vart man var. Alla känslor bara sprutade ut på olika sätt i någon slags massiv känslo orgasm som får en att känna att man aldrig vill gå därifrån.

Nu kommer denna konsert väldigt passanade i mitt liv också, eller opassande om man vill se det så. Vet inte hur jag vill se det. Kan vara därför man reagerade ganska starkt men det var helt underbart! Värt varenda krona och många fler.



Dagens som passerat har desutom bjudit på ett besök på NSK där Standley Cup bucklan kom på besök!:) Jäkligt coolt det också måste man ju säga. Tänka att vi fått se bucklan hemma i lilla Njurunda 2 gånger. Sjukt det när man tänker efter.



Imårn ska jag sova nåt så fruktansvärt länge då jag aldrig någonsin i mitt liv varit tröttare. Det enda som skulle kunna få upp mig imårn ser jag tyvärr ingen risk att det inträffar så jag tror jag ska sova tills jag vaknar. Vad menade jag med det där. Vill jag kliva upp imårn eller vad? Ger dubbla budskap till mig själv. Jag konstaterar att jag inte är i balans, tar ett jätte, jätte stort glas vatten, ser till en övervakande ängel och går nu till sängs och hoppas på mirakel.



Sov gott!



 För Dig


Jag har sett varenda vrå av sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
för mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
för dig, för dig, för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Jag undrar om jag nånsin ska nyktra nån gång
med dig, med dig, med dig


Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.
Det är väl sagt av nån stackare som aldrig ramlar runt
med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan att ha nånstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
med dig, med dig, med dig.




//

Signerat Sundberg

Av Sundberg - 3 augusti 2008 09:01



God morgon!


Efter ytterligare en natt på soffan, då sängen är fylld med ostruken tvätt och helt utan sängkläder så vaknade man precis lika trött som jag visste att jag skulle vara.. Sover relativt lite, sover obekvämt ( mitt eget fel), sover så extremt odjup att jag vaknar av mina egna andetag. Lyckades ändå kliva upp och åka till jobbet. Men tog mig en lite sovmorgon till 07.20 och sket i frukosten, tog istället och tuggade i mig 5 bullar på jobbet tillsammans med vatten från Dufvemåla. På vägen hit står det en skylt som talar om att någon har kört över en katt så att inälvorna låg utanför men mördaren hade smitit från brottsplatsen. Den som skrev skylten tror jag inte var så glad då denne önskade samma öde för bilisten som krossade katten. Kan förstå dom iof. Man kan ju tycka att man kan stanna och ta reda på vems det var och be om ursäkt. Jag var nära att köra på en katt här om dagen. Hoppas jag inte gjorde de. Vore ju dumt om det där var mitt verk. Är väldigt förtjust i katter, synd bara att jag inte tål dem. Men man märker väl om man kör över en katt med en bil? Jo men det gör man nog. Vore väldigt snällt av mig annars. Men det fattas väl bara att man mördat en oskyldig katt också...


Hur som helst så är inte direkt banan fylld av spelare idag men inte så konstigt med tanke på vädret...

Kan det lixom inte bara sluta regna!! Det är nog tragiskt som det är redan. Kan det inte bara få vara sommar? Äre nåt fel med de eller vad är det frågan om????


Det enda som är bra med att det inte är nå folk är att man kan sitta och ta sig ett parti poker så här på arbetstid!:P Råkade nyss vinna en pott på 2000 kr så då kan jag ju typ åka hem å skita i att jobba.

Jag vet mamma, ja sa att jag inte spelar poker längre men har inte gjort det sen i januari men spelade för första gången i torsdags. Men ska inte spela bort alla pengar, jag lovar!:P Bara fördriva lite tid då och då...



En Sista Dans


"Nu har jag stått här hela kvällen
men mesigt nog varit för blyg
och därför inte gått fram
bara titta lätt i smyg
men nu när det hela
börjat gå mot sitt slut
och innan dom tänder upp
och vi tvingas att gå ut
Säg får jag lov
till en sista dans med dig
sakta föra dig runt i en sång
inte mer än så det svär jag på
bara dansa en enda gång
en sista dans"



Dagens citat: "Lika upphetsande som att kyssa sin egen syster."

- Göran Persson om EU-valet 2004

Har han kysst sin egen syster?:O Fan vad äckligt!:P

//

Signerat Sundberg


Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards