Alla inlägg under september 2010

Av Sundberg - 8 september 2010 23:01


Det kom väl inte dom någon direkt skräll att jag inte skulle tycka detta program var med värt att se än ett politikprogram med Gudrun i spetsen.

Men jag vet ju att alla Sveriges ungdomar med största sannolikhet redan längtar till nästa avsnitt och redan nu lusläst allt skvaller som finns att läsa om sörjan.


Vad jag undrar lite är vart kungarna är? Det är inte dom i det där dårhuset får jag hoppas för det måste väl vara töntarna från Tylösand de??


Men det här ju fantastiskt det här egentligen. Man får se knullning på svensk tv innan kl 00 och intriger som med största sannolikhet är manusskrivna samt att man får följa extremt efterblivna människor under en längre tid. Det är ju för fan så man vill slå volter av lycka att det äntligen kommit ett sånt bra program. Det är så allmänbildande och man lär sig så mycket av att kolla på det. Det är lite som Rapport fast ändå inte. Iof visar ju Rapport inspelade självmordsbombsrepriser dagligen så det är ungefär lika händelserikt men ändå..


Men dom förstör sina liv vilket jag tycker är rätt bra och framförallt rätt åt dem. Förutom för 15 åriga tjejer där grabbarna förmodligen blir deras idoler eller nåt.


Men i alla denna tragik så är det mest tragiska att dom festade sönder Per Gessles Vip hylla på Hotell Tylösand som han förövrig äger. Sen att Kanal 5 dessutom bjuder deltagarna på sprit är ju också ganska egendomligt.


Men som Per själv skulle ha sagt det. Här kommer kung av sand, här kommer kungen av ingenting alls!


På sin höjd är deltagarna så mycket värda i mina ögon!


Go jul!

 



//Signerat Sundberg


Av Sundberg - 8 september 2010 22:18


Trötta ben, trötta huvuden och ett bra spelandet Sollefteå satte ikväll stopp för Njurunda i säsongens fjärde träningsmatch.

Matchen började dock resultatmässigt bra för Njurundalaget då man tog ledningen med både 1 och 2-0 men sen blev det en riktig stekvändning och Sollefteå gjorde 4 raka mål, varav många kom till på ganska enkla vis. Njurunda kämpade dock rätt intensivt under sista minuterna och lyckades få till en reducering genom Pascal Åberg men närmare än så kom man inte. Matchen slutade 3-4 och det tycker jag få ses som ett rättvist resultat denna afton.

Man kan väl säga att spelet stämde inte riktigt idag och rösterna från grabbarna efteråt talade om lite fjolårssyndrom och undertecknad kan väl inte annat än att hålla med. Blev lite nätt och svårt spel och man spelades fast sig gång på gång i egen zon samtidigt som Sollefteå givetvis gjorde det svårt för hemmalaget.

Men det fanns några ljusglimtar i NSKs spel då man vid några tillfällen fick komma i fina flygande anfall där pucken tilläts göra jobbet och det rätt bra ut faktiskt.


Men precis som förra matchens sammanfattning från lagets sida skall inga större slutsatser dras av den, så tycker jag absolut att vi kan säga samma sak efter kvällens fight.


Men det är bara att träna vidare för det kommer fler och och viktigare matcher och det är då det gäller att vara som bäst!


Som Ben Hogan sa: "För varje dag jag missar att träna, tar det ytterligare en dag att bli bättre!"



//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 7 september 2010 23:37


Har förtillfället en konversation med Svelander över MSN där namn på planeter kom på tapeten. Vem i hela jävla världen har kommit på dessa namn??

Lyssna på dessa och låt dem rulla runt i gommen lite.


Saturnus - Kan det ha nåt med självaste satan att göra eller?

Pluto - Alltså Pluto kan man väl inte få döpa en planet till. Varför har man gjort det? är det snyggt??????

Uranus - Antar att det finns uran där kanske men påminner mer om anus i mina öron. Vackert!

Venus - Har inte det något med kvinna att göra har jag för mig? Har planeten en f***a eller?


Ja det finns ju fler planeter oxå och alla är lika fula faktiskt.

Sen har vi ju även månen? Vaddå månen? Va fan är det liksom? Äre ett snyggt ord?


Mycket!




//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 7 september 2010 23:09


Ja då vare klart!:) Det blir upp på Hagas underbara höjder. Höglin fd lägenhet skall intas och jag ser verkligen fram emot de. Det enda som känns lite bittert är att lämna stället jag bor på nu! Jag trivs nämligen sjukt bra och det är nära till många goda vänner och till mycket annat som ligger mig varmt och hjärtat men på något sätt känns det ändå som jag gör rätt. Det har sina fördelar att bo i Njurunda men det har det också i stan!:)


Det kommer bli inflyttning där 1:a november och det dumma i den här flytten är att jag kommer få betala dubbla hyror i två månader, vilket känns sådär. Men jag får helt hitta någon som vill bo här under den tiden för en billig peng så jag får igen några polletter iaf. Kan ha ett ev namn på G. Annars kan ni lämna intresseanmälan!:P

Nästa grej att ta itu med är vart jag ska göra av alla möbler. För i höglins lya finns nämligen en hel del grejer redan och vissa saker kanske jag kan flörta med hans föräldrar om dom kan ta hand om så jag får in lite av min egen inredning, men jag tror det inte är så mycket så det skall nog gå bra hoppas ja. Resten av mina saker får jag kanske dumpa hos min kära far eller hos någon annan släkting som kan tänka sig agera förråd åt mig!:)


Nu ska jag ta mina ömmande vader och lägg dom i sängen tillsammans med övriga delar av kroppen. Hostan börjar som vanligt smyga sig på nu på kvällstid. Får se hur många timmars sömn man kan skrapa ihop inatt. Jag hoppas på en hel drös men är inte speciellt hoppfull!:P


Nu är jag ruskigt sugen på salt. Tror jag tar mig en sked!

Hörs på!



//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 7 september 2010 11:11


God morgon!


En stor portion hosta höll mig vaken framåt 3 sträcket i natt vilket har medfört att jag just nu är ganska så trött eftersom jag vaknade kl 8 av att en fågel drämde rätt in i rutan. Mycket onödigt kan jag tycka då jag inte förstår varför han ville in i min lägenhet med våld. Kunde väl knackat som alla andra?? Synd om han iaf eftersom han dog med omedelbar verkan!:/


Vädret idag ser ut att bli fantastiskt och det är skönt att hösten kanske inte riktigt är här än. Kan vi ha några varma dagar kvar månne? Jag tror bestämt de.

Men hockeyn har dragit igång trots att det är 20 grader varmt ut och det känns faktiskt jävligt kul. Jag hade ju tänkt att helt skippa ledarbiten i år men det går inte... Det är helt enkelt för roligt! Vi har ett kanontrevligt lag och det känns väldigt inspirerande att åka på träningarna. Tyvärr kan jag dock bara medverka en gång i veckan pga att det krockar med innebandyn men det är inte så mycket att göra åt. 


Jag tror jag faktiskt har hittat en utbildning att gå. Sätta mig i skolbänken igen och det låter sjukt intressant och faktiskt så är det ända jag överhuvudtaget anser som roligt, just denna utbildning. Jag har inga drömmar om att jobba inom It eller bygga vägar, bli brandman, polis eller politiker. Jag vill jobba med idrott, jag tror jag har fått det klart för mig. Denna utbilning är en ledarskap och coaching utbildning och den håller till i Umeå men tror det kan bli distansläsning. Förmodligen blir man inte rik av den utbildningen och troligtvis får man inget jobb men det kanske går att bygga vidare. Men för att jag ska känna mig motiverad att plugga måste jag göra nåt jag tycker är kul. Vägrar sitta nedgrävd i böcker och plåga mig igenom 4 års utbildning. Det skulle liksom aldrig funka för mig.

Men jag gillar att undervisa/coacha och jag älskar idrott så mer mitt i prick går det nog inte att komma. Har en polare som går något liknande nere i Falun och han är mycket nöjd och jag tror faktiskt att det kan bli kul. Låter overkligt att jag skriver detta men det lät så intressant att jag kommer att söka den! Kul va mamma? iof börjar den inte förens nästa höst men ändå!:)



Nu ska jag rensa lite i mina förråd. Allt lutar åt flytt upp på Hagas höjder i början av November. Lika bra att börja lite lätt för annars vet jag att det absolut inte kommer att hinnas med!


Det händer mycket nu och jag tror jag gillar det!



//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 6 september 2010 23:41
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sundberg - 6 september 2010 22:56


Ja go kväll!


Verkar bli en flytt till stan för undertecknad!:) Med ganska så stor sannolikhet hyr man in sig i Höglins gamla lya uppe på Hagas höjder! Borde bli fantastiskt om jag får säga det själv!


Hörde att det tydligen är riksdagsval snart också. Undra vilket parti som tar hem det den här gången. Blått eller rött eller vad nu det heter.

Som ni förstår är inte politik någon av mina starkare sidor då jag nätt och jämt vet vem som är stadsminister. Men jag har alltid hatat politik. Jag kan inget om det, det intresserar mig inte för fem öre och jag har ingen aning om vad de olika partierna står för eller har för speciella frågor dom försöker lura i folk att det skall bli ändring på. Eftersom jag inte kan något om politik så kan jag ju vara helt opartisk och skriva vad som helst om alla idioter i riksdagen. Men det känns som att alla dom som sitter i de olika partierna är en gäng jokrar där snack och lite verkstad är ett nyckelord. Antingen så är 4 år för lite för att det skall hinna ge effekt på samhället eller så gör Reinfeldt och co inte mycket alls. För ingen kan väl säga att Wow wow wow fy fan vad bra det är nu! Jag har helt plötsligt blivit världens rikaste människa och det finns jobb överallt och alla skolor har as mycket pengar osv osv. Jag tror att det i princip skulle kvitta vem som än styrde Sverige. Men det kanske är för att jag inte kan nåt om det men det är vad jag tror.


Man kanske skulle titta på: Kvällsöppet: Valspecial nu på 4:an?

Verkar troligt...


Nä jag tror jag slår på en film istället och njuter av att vara ledig imårn!

Blir lite golf eller kanske mycket och sen blir det innebandyträning på kvällskvisten. Så borde alla dagar se ut!:)


Dom kallar oss livsnjutare, som om det vore en sjukdom!



//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 5 september 2010 21:03



Att jag inofficellt är en människohatare av högsta rang råder det ingen tvekan om. Att jag gömmer en portion ironi i det uttalandet är ungefär lika solklart.

Men jag tror man blir less på folk och folks otroligt dumma beteende. Jag skulle vilja stänga in mig i ett rum med bara en dator och få vara själv en period. Tror jag skulle må bra av det.


Vad jag däremot inte mår bra av är kvällstidningen aftonbladet där det verkar slagit runt för samtliga anställda. Det kan inte vara verkligt eller ens lagligt att skriva om en och samma människa förutom gud som sportbladet just nu gör med den svenska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic.

Att hans flytt till anrika AC Milan är en av sommarens största värvningar kan inte ens jag sticka under stolen med och jag hoppas för en gångs skull att det går bra för honom dessutom. Men det finns risk att jag hinner ändra mig och det är isåfall endast sportbladets fel. För det är så otroligt jobbigt att se han krokiga näsa på första sidan varje jävla dag. Och ännu värre är det att se alla intervjuer där ungar frågar honom varför han har krokig näsa.. Jag menar vad fan är det för nyheter. Turkar har väl alltid haft krokiga näsor. Han är ju inte direkt ensam med det.


Men han har varit bra det gode Zlatan! För första gången har jag i huvudet recenserat en match där Zlatan faktiskt fått höga betyg och inte en hammare i huvudet och det är rätt bra tycker ja. Det är bra för landslaget! Men här kommer oxå aftonbladet in och förstör lite i mitt glädjerus. När Zlatan helt brutalt kastar ut en spelare från straffområdet så Wernblom gör mål nummer två så får Karljesus beröm för det i tidningen. Det gör i sin tur att jag blir på sån kokning att jag för tillfället hoppas att Sverige missar EM.


Med rubriker som:

"Knuffkuppen. Zlatan hade stor uppvisning och bjöd på fula knep" Que pasa?

Varför har du så stor näsa Zlatan? Dagens nyhet?

Att komma hem skall vara en Zlager! Döda mig snälla!

Zlatan spelade - På tabletter. Och? Kanske var mintpastiller?

Sanningens bakom hjältens målgester! Vilken hjälte?

Hamréns val - Kim! Åsså speler wernblom från start! Bra rekat!


Egentligen kunde jag lika gärna länkat till Sportbladet eftersom varje rubrik är ett skämt men nu blev det inte så.

Men jag tänkte på det där med journalisterna som skriver i dessa tidningar. Dom skriver ju till 99% saker som dom själva tror och helt saknar förankring med verkligheten och sen när det visar sig att det inte blev som dom gick ut och skrev med världens största text, vad som dom trodde var världens största nyhet, ja då äre inge mer med det liksom. Inge ursäkta att jag ljög 8 miljoner rätt upp i ansiktet, det behöver man alltså inte bry sig om.

Det måste ju vara världens enklaste jobb. Man kan omöjligt misslyckas där eftersom har man ingen vettig nyhet att komma med så kan man lika gärna ljuga ihop en storry lite snabbt! Sjukt smidigt de!

Ganska soft att plocka ut lönen och tänka. Ja denna månad hade jag faktiskt rätt på 2 av mina 4000 nyheter. Ska sikta på 3 nästa! 



Nu ska jag ljuga lite!




//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards