Alla inlägg den 15 september 2010

Av Sundberg - 15 september 2010 22:15

Jag tror snart jag börjar hata mig själv eftersom jag tycker det faktiskt är en smula intressant att läsa och lyssna på politiska åsikter. Jag är fortfarande inte för eller emot något speciellt parti och jag kan fortfarande inte säga namnet på en enda minister i Sverige. Men det är mest roligt att läsa och lyssna på debatter och vad som är rätt och vad som är fel.


Varför jag kom in på detta idag igen är för att det kom in två stycken damer av den äldre sorten idag på jobbet varav den ena såg ut som ett sönderrökt fnask från forna sovjet och det spred sig kalla kårar genom min kropp. Dessa damer var från Handelsanställdas förbund och försökte få oss att gå med i det. Jag som tidigare varit med och sett hur världelöst det är lyssnade inte allt för mycket på vad dom hade att säga.

Men sen kom vi in på politik och dom var ärkesossar á la grande ut i fingerspetsarna. Och jag säger inte att det är något dåligt, men Jögga som inte heller han röstat i hela sitt liv började argumentera lite med dessa och jag trodde ett litet tag att vapen skulle dras och blodbad var att vänta. Vad som sades orkar jag inte gå in på men de där kvinnorna påminner mig om en sekt eller frikyrklig rörelse och jag blir fan rädd. Dom är precis som jehovasvraken som brukar knacka på min dörr tidiga söndagsmornar och fråga om jag är religiös när utandningsluften jag möter dem med är av finaste vodka doft. Dom försöker få mig att tro att gud bor i mitt hus och att alla människor är goda och bla bla bla. Men det enda dom får mig att tro på är hur fruktansvärt rädd jag är för dom. Hjärntvättade och insnöade.. Precis som damerna på jobbet.


Men förmodligen hade jag reagerat på samma sätt om det varit en moderat, en från centerpartiet eller sverigedemokraterna. Alla verkar vara så färgade att det är helt omöjligt att föra en vettig diskussion.

Men jag då.. ska jag rösta? Rött eller blått? med 100% säkerhet röstar jag inte alls. Jag kan fortfarande för lite. Men kanske till nästa val. Det enda jag är helt säker på är att jag inte kan rösta rött men det beror inte på deras politik utan mer på Mona Sahlin.

Man kan inte ha en kvinna med samma frisyr som Per Gessle som styr landet. Det går bara inte.

 



  


Denna jämnförelse är hämtat från rekatochklart bara så ni vet.



Nu ska jag se om Zlatan sparkat ner några medspelare under matchen. Hörde han gjort två mål iaf.



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards