Alla inlägg den 23 september 2010

Av Sundberg - 23 september 2010 23:27


First Blood på tvn och en kopp tea i soffan tycker jag att jag är värd efter denna dag. Har varit igång sedan kl 07 då jag hunnit med att avverka 27 hål på golfbanan, en timmes lek med mina småsyskon, hockeyträning innan kvällen tillslut rundades av med 1½ timmes innebandy. Men som föregående inlägg talade om så gäller det att ta vara på dagarna. Jag älskar att vara ledig och förstår inte alls dom som säger att dom inte har något att göra när dom inte jobbar. Jag skulle med lätthet kunna vara ledig resten av livet och sysselsätta mig lekande lätt varenda dag.


Startar vi med golfspelandet så var gårdagens fina slag som bortblåst. Trots det lyckades jag hacka mig runt på 76 slag och från vitt blev det 40 slag första 9 innan vi konstaterade att benen inte längre orkade bära oss och vi avbröt andra rundan.

Men vädret var toppen och det var stundtals riktigt varmt och soligt.

Efter rundan åkte jag hem till pappa en sväng och hälsade på min småsyskon Moa och Leo:D Riktigt roligt att busa lite med dom och de är så gulliga:)

Vid halv 8 var det dags för hockeyträning och jag ryckte in och hjälpte till i mitt förra lag då båda tränarna var på annan ort. Gick helt okej och ska erkänna att jag saknar grabbarna!

Innebandyträningen som avslutade min trevliga dag gick väl ungefär lika "bra" som den i tisdags. Dock är det ju självförvållat eftersom benen är ganska slut efter 7 timars promenad och hockeyträning. Det faktum att vi inte var mer än 10 pers på träningen bidrog nog även det till lite sega ben!:/ Men Nu blir det några dagars jobb och lugna kvällar vilket jag tror kan gynna mig. Har seriegenrep på onsdag så då gäller det att vara pigg och fräsh!:)


Nu ska jag betala lite räkningar och se hela lönen gå upp i rök och sen ska jag sova. Jobb imorgon väntar med att det är men dårarna Jögga och De la hoya som arbetskamrater för dagen gör att det blir lite lättare att ta sig upp ur sängen iaf!:)


Hörs på!



//Signerat Sunderg

Av Sundberg - 23 september 2010 00:10


Ingen har väl missat att det är höst antar jag? Löven lysser allt gular på träden och på golfbanan har man numera svårt att finna bollen på fairway då döda blad förstör den annars så gröna fina gräsmattan. Men det är också nu det är som bäst att spela golf. Det går fort, banan är fin och det är skön temperatur om man pratar dagtid. Därför måste man nu passa på att spela alla dagar man kan för om 3 veckor kan det lika gärna snöa och då kommer jag ha sjuk ångest om jag inte missbrukar golf nu så länge jag kan. Idag han jag med två varv då jag och killing rullade runt banan på otroliga 5.10 Sjukt snabbt då det vanligtvis är den tid man får räkna med att ett varv tar att spela. Men vi hade bil, det var lite folk och vi spelade dessutom bra!:)

Jag noterades för en 75a och en 74a vilket egentligen är ett hån mot hur bra jag spelade. Träffade i princip alla greener på 36 hål men puttade så kopiöst illa att jag mådde dåligt. Detta samtidigt som bollen snurrade i koppkanten på var och vartannat hål. Men det är så golf är men likförbannat blir man sjukt irriterad!

Men vi tar nya tag imårn helt enkelt. Kan bli dubbla rundor imårn igen. Martinez försöker få med mig ut kl 07.35 Just nu känns det inte så där jätte frestande. Men man vet aldrig. Jag har iaf ställt klockan! det återstår att se om jag kliver upp!


Sov gott!



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards