Alla inlägg den 21 september 2010

Av Sundberg - 21 september 2010 23:28


Tidigt imårse begavjag mig till övik för att spela lite golf samt träffa vår skadade arbetskamrat dr. Selin! I bilen sitter även pirogludret jamal, den spanske hingsten de la Vega samt el profesore J. Wiklund!

Vädret för dagen var av absolut sämsta kvalité då det regnade hejdlöst under hela bilfärden och det kändes ganska typiska att det ska vara så horibelt väder när vi väl bestämt oss att åka till Ö-vik.

Men det är bara att gilla läget och vi fick ett mycket varmt välkomnade på klubben av klubben pro Christian Mattfolk och klubbdirektören (namn okänt).

Vi satte oss i restaurangen och beställde varsin macka och en kopp kaffe. Tydligen tog det 4000 år att fixa en macka och vi trodde vi skulle få nån jävla nobellmiddagsmacka men det var världens simplaste smörgås och för den fick vi betala fina 55 kr. Tur att moderaterna vann valet!

Regnet höll fortfarande i sig men avtog efter några hål och det blev tillslut rätt skapligt väder. Spelet gick väl sådär och jag slutade på 79 slag men det kändes som det ändå var rätt bra eftersom man fick ha flytväst för att inte drunkna på fairway!

På hemvägen stannade vi till på vackra höga kusten och tog en mycket god hamburgare på deras eminenta restaurang.

            

Jamal passade även på att imitera matadoren i tjuren Ferdinand till allas förtjusning och ett gott skratt tog vi med oss när vi satte bilen i rullning tillbaka till Sundsvall.


Efter golfen åkte jag direkt på innebandyträning och såhär i efterhand vet jag inte om det var så smart. Jag var totalt slut i hela kroppen! Hade huvudvärk och hosta som jag nu har dragits med en längre tid och man kan väl säga att träningen gick därefter. Men min gamla tränare i hockeyn Björn Sjölund sa för många år sedan: Grabbar! Den enda anledningen till att missa en träning är om ni är på begravning... Er egen!

Och även om det var på skämt så har jag ändå kört efter det och jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig missat en träning pga sjukdom de senaste 10 åren! Jag tycker helt enkelt att det är för roligt att hålla på med lagsport för att det skall vara värt att missa en träning. Kanske straffar det sig nån gång men då får vi ta itu med det då!

Och just innebandyn nu känns sjukt roligt. Fått en riktigt bra och trevlig tränare vilket känns bra! Har när jag tänker efter bara haft bra tränare i innebandyn så länge jag spelat. Falken och Hasse, Mikaelsson och Rhodin var även dom kanon och det är enligt mig 100% om jag ska tycka det vara roligt att träna! Och även om jag inte har nåt gemensamt med knappt en enda människa i laget förutom bandyn så känns det ganska bra!:) Dock inte denna träning då. Det gick som jag brukar uttrycka det: Runk!

Men som tur är kommer det fler träningar!:)


Nu ska jag hosta vidare och kanske ta en liten kvällsmacka. Det kan jag kosta på mig eftersom denna inte lär gå lös på 55 spänn!



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards