Alla inlägg den 26 september 2010

Av Sundberg - 26 september 2010 22:27


Att jag tycker kryddan salt är troligt gott håller jag inte inne med som hemlighet. Jag är i det närmaste saltberoende och drar mig inte för att dricka lite rätt ur karet. Hur vida det är bra för kroppen eller ej råder det skilda meningar om. Det är väl lagoma doser som gäller men man måste ju få överkonsumera ibland.


Översaltade popcorn tillsammans med filmen Salt får väl ses som missbruk kanske men må så vara då!:P Filmen tycker jag var rätt bra faktiskt och öppnar ju definitivt för en uppföljare vilket är ett måste eftersom filmen inte fick något riktigt slut. Den påminner oerhört mycket om The Bourne trilogin och jag tycker dom är rätt bra så denna faller mig i smaken väl faktiskt.


Dagen har annars tillbringats på jobbet där det idag var ganska lugnt. Precis som en Söndag ska vara!:)

Efter jobbet blev det en tripp till Viforsplan för att se mitt lag vinna sista matchen i serien då Timrå besegrades med 6-2. Seriesegern var redan säkrad innan denna match men det är lika bra att sluta med en seger till. Kändes viktigt att slå Timrå för då har vi slagit alla lag i serien åtminstonde en gång vilket är kul!

Målskillnaden blev förkrossande och måste vara något typ av rekord i div-6! 155/29 får ju ses som rätt ok faktiskt!:P


Det råder pengaregn över stryktipsspelare numera oxå! Sedan svenska spel gjorde klart att blir man ensam vinnare på 13 rätt garanteras man 10 millar! Sen den regeln infördes har det i princip inträffat varannan helg! Undertecknad drömmer dagligen om att vara han som har den turen men det går lite halvtrögt dock. Landar alltid runt 10,11 rätt vilket inte ger någon förmögenhet! Men vi jobbar vidare! Fick in en del skrällar både i lördags och idag men då spricker man som vanligt på radens säkraste spik. Och när jag säger som vanligt då menar jag 100 av 100 ggr. Men det är ju en gammal regel och det finns det ta me fan i mig papper på!



Nu blir det mer film tror ja! Wall Street tydligen!



//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 26 september 2010 13:44



Djurgården tog igårkväll emot Skellefteå hemma på Hovet i Stockholm inför 6898 åskådare. Det var omgång 4 av 55 men enligt komentatorerna var detta en måstematch för båda lagen. Jag menar, det finns ju bara 153 poäng till att spela om. Det lag som torskade denna match kan man alltså helt räkna bort från striden av de 8 lag som tar sig till slutspel? Eller? Tyvärr då för Djurgårdens del då man nu kanske ska sikta in sig på att klara nytt kontrakt eftersom man förlorade på straffar denna afton. Den 25/9, i den 4e omgången av elitserien. Typiskt de! Jag som trodde på ett bra år i år...

Kan ingen bara köra in en handgranat i käften på komentatorerna?


Nästa roliga sak var att komentatorna det första han sa var att DIF hade extrema problem i PP och var ett av elitseriens sämsta lag i den spelformen. Men vi har spelat 3 omgångar, 3!!!!! Hur kan man ens få uttala sig om det då? Tomas Johansson som sitter med som "expert" och har spelat hockey i 6000 år borde väl då kunna säga något i stil med: Men lung i bussen här nu din slaktarnugget. Man kan inte dra slutsatser efter bara 3 matcher! Den enda slutsats man kan dra är att du borde inte få behålla jobbet utan det finns mer passande jobb för folk med din inteligens nivå. Ser du Janne Hjärndöd där nere som säljer korv? Gå och sno hans plats så skickar du upp han hit istället!

Nu ska det väl tilläggas att Tomas Johansson inte heller är hjärnkirurg trots att han är fd djurgårdsspelare så man kanske inte kan förvänta sig ett sådant välformulerat svar.



Nä nu ska jag gå och besöka damrummet och sedan fortsätta mitt arbeta här på Torgnys golf&fishing AB!


Förövrigt kom det in någon och ville köpa ridkläder och stövlar här nyss! :S

Såg hon ett gäng Islandshästar på parkeringen eller vad var det som fick henne att tro att vi hade de? Hingsten Martinez kanske det annars var som fick henne att tro att här måste det finnas jävligt mycket ridprodukter av alla dess slag..



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards