Alla inlägg den 8 september 2010

Av Sundberg - 8 september 2010 23:32


Sundberg bjuder nu in hela världens befolkning till tävlingen "Vilket lag vinner SM guld säsongen 10/11"


Ta och rösta på bloggen, skriv en kommentar med ditt namn och din röst och du har chansen att vinna en flaska av ett sämre årgångsvin.


Ni har fram tills premiärmatchen mellan AIK och Linköping den 15/9 att rösta.


Come on!


//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 8 september 2010 23:01


Det kom väl inte dom någon direkt skräll att jag inte skulle tycka detta program var med värt att se än ett politikprogram med Gudrun i spetsen.

Men jag vet ju att alla Sveriges ungdomar med största sannolikhet redan längtar till nästa avsnitt och redan nu lusläst allt skvaller som finns att läsa om sörjan.


Vad jag undrar lite är vart kungarna är? Det är inte dom i det där dårhuset får jag hoppas för det måste väl vara töntarna från Tylösand de??


Men det här ju fantastiskt det här egentligen. Man får se knullning på svensk tv innan kl 00 och intriger som med största sannolikhet är manusskrivna samt att man får följa extremt efterblivna människor under en längre tid. Det är ju för fan så man vill slå volter av lycka att det äntligen kommit ett sånt bra program. Det är så allmänbildande och man lär sig så mycket av att kolla på det. Det är lite som Rapport fast ändå inte. Iof visar ju Rapport inspelade självmordsbombsrepriser dagligen så det är ungefär lika händelserikt men ändå..


Men dom förstör sina liv vilket jag tycker är rätt bra och framförallt rätt åt dem. Förutom för 15 åriga tjejer där grabbarna förmodligen blir deras idoler eller nåt.


Men i alla denna tragik så är det mest tragiska att dom festade sönder Per Gessles Vip hylla på Hotell Tylösand som han förövrig äger. Sen att Kanal 5 dessutom bjuder deltagarna på sprit är ju också ganska egendomligt.


Men som Per själv skulle ha sagt det. Här kommer kung av sand, här kommer kungen av ingenting alls!


På sin höjd är deltagarna så mycket värda i mina ögon!


Go jul!

 



//Signerat Sundberg


Av Sundberg - 8 september 2010 22:18


Trötta ben, trötta huvuden och ett bra spelandet Sollefteå satte ikväll stopp för Njurunda i säsongens fjärde träningsmatch.

Matchen började dock resultatmässigt bra för Njurundalaget då man tog ledningen med både 1 och 2-0 men sen blev det en riktig stekvändning och Sollefteå gjorde 4 raka mål, varav många kom till på ganska enkla vis. Njurunda kämpade dock rätt intensivt under sista minuterna och lyckades få till en reducering genom Pascal Åberg men närmare än så kom man inte. Matchen slutade 3-4 och det tycker jag få ses som ett rättvist resultat denna afton.

Man kan väl säga att spelet stämde inte riktigt idag och rösterna från grabbarna efteråt talade om lite fjolårssyndrom och undertecknad kan väl inte annat än att hålla med. Blev lite nätt och svårt spel och man spelades fast sig gång på gång i egen zon samtidigt som Sollefteå givetvis gjorde det svårt för hemmalaget.

Men det fanns några ljusglimtar i NSKs spel då man vid några tillfällen fick komma i fina flygande anfall där pucken tilläts göra jobbet och det rätt bra ut faktiskt.


Men precis som förra matchens sammanfattning från lagets sida skall inga större slutsatser dras av den, så tycker jag absolut att vi kan säga samma sak efter kvällens fight.


Men det är bara att träna vidare för det kommer fler och och viktigare matcher och det är då det gäller att vara som bäst!


Som Ben Hogan sa: "För varje dag jag missar att träna, tar det ytterligare en dag att bli bättre!"



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards