Alla inlägg den 17 september 2010

Av Sundberg - 17 september 2010 23:55


Tin Cup


Filmen handlar om en gammal misslyckad golfpro där öl, strippor och betting på vilken fluga som dör först är vardagen för Roy McAvoy från Texas.

Detta är en film som förmodligen inte toppar listan över världens bästa filmer på Imdb men som för mig är bland det bästa jag vet. Jag har sett filmen 100 gånger och då överdriver jag inte. Jag har folk som kan intyga det men jag tycker den fortfarande är lika bra. Jag har alltid varit svag för idrottslegender även om det är på film och just denna har etsat sig fast i min hjärna och får mig paralyserade under 2 timmar. Inför varje golftävling i mina lite yngre år somnade jag alltid till denna film som någon slags mental uppladdning och jag önskade att jag precis som "Tin Cup" skulle bli sådär odödlig som han bli i filmen. Få vandra upp på 18e green i US Open och ta emot publikens jubel även fast man precis begått sitt livs största misstag. Få bli ihågkommen för någon extra ordinär idrottslig prestation då en hel värld i flera årtionden vid speciella tidpunkter tar just min prestation på tal.

Nu blev jag inget golfproffs och kommer förmodligen inte skapa några större idrottsliga rubriker i någon annan idrott heller men jag tror fortfarande jag vill vara han som folk kommer att prata om, om 100 år. Frågan är bara vad jag ska göra för att nå dit!:P

Får ta en funderare på de!!

  

Alla som spelar golf tycker jag iaf kan se filmen. Många har säkert gjort det men gör det igen då!



Nu är det fest i grannlägenheten hör ja. Dags att få igen lite efter allt man ställt till med. Men undertecknads minsta problem är att somna trots ljud så det bör inte vara några större problem.

Imårgon om vädret tillåter väntas golf Med Jögga och Carro men just nu ser prognosen ganska bitter ut eftersom det skall regna hejdlöst under hela dagen. Men dom har haft fel förr så jag sätter min tro till de goda!


Nu ska jag slå igen ögonen och stänga av datorn som just nu håller på att brinna upp! Kanske Lars Ohly vill låna min datorfläkt för lite elektricitet tillverkning. Lär kunna avskaffa varenda vattenfall och kärnkraftverk så som min dator beter sig nu.



//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 17 september 2010 12:43
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards