Alla inlägg under december 2009

Av Sundberg - 18 december 2009 00:30



Såg nyss en bild där jag tittade in i världens absolut vackraste ögon. Ingen människa kan någonsin haft nåt som liknar hennes ögon.

Låter nästan som en lite överdrift det här. Kan så vara. Men hur har jag kunnat missa den bilden förut??? Jag som är ögon detektiv. Acke brukar visa mig brunögat, det är inte lika vackert. Mina egna ögon har jag inte ens sett, undra hur dom ser ut. Jag blundar alltid i spegeln. För då kan jag skapa min egen bild hur jag ser ut.



Annars har dagen gått i köldens tecken och tydligen ska det blir kallare framemot helgen... Låter sådär de!



Jag tänkte på det nu när jag satt och läste igenom massa gamla blogginlägg. Jag har skrivit så mkt metaforer och dolda sanningar att jag inte ens själv hittar igen dom. Jag måste verkligen anstränga mig för att förstå vad jag egentligen menade med det jag skrev som lät så uppenbart.

Äre bra då?



Btw så var det aldrig något metafor VM i Prag 79, däremot börjar junior VM i ishockey snart som jag ser oerhört mkt framemot. Hoppas, hoppas sverige får sätta dit Kanada!! Oddsen har vi emot oss men jag ber för ett svenskt guld!




Förövrigt anser jag att det är tråkigt att prata klarspråk. Då blir det ju ingen match att förstå och på så vis går man miste om mystiken och allt det roliga.


jag vet att denna låt länkats från min blogg förut. Men när en låt av denna kaliber görs så måste den upp dagen, varje dag!

<3


//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 17 december 2009 00:56



åå vad less jag är nu!!!!!


Först torska jag mot Svampen i fifa och nu när jag skulle gå och lägga mig tänkte jag att jag skulle dricka en kopp tea. Och jag tillhör dom som har mjölk i teat och hade då glömt bort att jag 5 min innan var och svepte den sista mjölken som fanns kvar. Då tänkte jag att: Jude, nu måste jag åka till Statoil bredsand, men kom då på att så desperat går det inte att vara så jag drack tea utan mjölk istället.


Har djup ångest just nu också för att jag glömde laga mat tills imårn på jobbet. Har ju tänkt spara in några kronor på att laga egen mat istället för att äta ut 2 gånger om dagen hela månaden. Blir liksom lite halvdyrt. Måste kanske kliva upp imårn bitti och göra det då, eller så gör jag ett undantag imårn igen, vi får se. Idag åt jag iaf en havets landgång. En relativt stor macka med kräftstjärtar, räkor, ägg, rom, majonäs och gurka på. Den rekomenderas starkt!



Nu har jag snart legat i en halvtimme och funderat på vad jag skulle skriva här på slutet, men kommer inte på något bra alls.




Med en bild från en sensommarkväll på Ios tackar jag för mig och hälsar er välkommen åter...

 



//Signerat Sundberg




Av Sundberg - 16 december 2009 20:42


-12 visar termometern som sitter i mitt halvt upplysta köksfönster som faktiskt fått sig en julgardin här om dagen. Men det är ju inte så att man slår volter av glädje över att det är bitande kyla utomhus, men jag har ändå eftersökt snö och det måste ju faktiskt vara minusgrader om det skall bli någon snö. MEN det behöver inte gå till överdrift. Dom talar om 15-20 minus i helgen och det kallt på riktigt det. Dags att plocka fram mulvadoverallen och snöskorna om det här ska gå vägen.


Annars är jag rätt så förskyld för tillfället. Var ännu sämre idag än igår men jag har ändå tagit mig till jobbet då det blir för dyrt att stanna hemma. Men blire värre imårn, då vette fan.

Men jag måste ju vara frisk tills helgen. För på lördag står innebandymatch på schemat och sedan en ytterst trevlig kväll hemma hos Klöfver. Och går allt som det brukar så lär man hamna på någon av stans innekrogar innan kvällen är färdig. Men det återstår att se!



Förövrigt ogillar skarp att klockan redan är 20.45 då jag endast har ätit mat och diskat sedan jag kom hem från jobbet. Då är kvällen död redan.


Något annat jag ogillar är att bilister+snö= 30km/h under angiven hastighet. Räknar folk med att dom ska köra av vägen bara för att det snöar ute lr? Vägarna är ju saltade och fästet är ju på E4:an lika bra som på sommartid... Typ!

skärpning för fan!



Nu ska jag sätta mig ner med ett projekt värt många timmars hårt arbetande.




//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 14 december 2009 22:53



God kväll!



Efter två hamburgare så här på kvällskvisten känner jag mig ganska belåten med dagen som varit trots att söndagsångesten innfinner sig på en måndag. Men det beror ju givetvis på att jag varit ledig idag och då förskjuts hela den processen en aning!

Dagens har hur som helst till viss del spenderats på stan med min kära syster och vi har införskaffat diverse julklappar till delar av familjen. Jag hatar att köpa julklappar, det skall gudarna veta och anledningen till det är för att jag praktiskt taget helt saknar fantasi för vad jag ska köpa. Därför bugar jag och tackar syrran som hade hela inköpslistan klar redan då vi kom dit!:)

Tror vi har nåt paket kvar att köpa men i det stora hela är man klar för i år.


Eftermiddagen och kvällen har sedan spenderat på NSK där en mycket bra träning averkats med team 95/96. Även jag själv fick mig lite träning då Svelander lurade med mig på B-jun träning och det var fruktansvärt roligt:)

Även om jag bara körde i träningsoverall och gled runt och sökte dropp bakom ryggen så var det roligare än 90% av allt annat jag sysslar med i livet.


Nu sitter jag fastklistrad framför datorn och jag tror jag blir sittandes här ett tag till faktiskt.

Måste passa på att berätta att Gurra Lindberg måste tillhöra toppen över världens roligaste människor. Han kan på något sätt egentligen inte vara verklig:D

Jag har precis avlidit av skratt efter ett samtal på telefon:D fy fan:D hahahahha!



Nu blire poker!




//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 13 december 2009 17:50

..


Vid halv 6 tiden klev vi ombord på Ms.Medvind för att åka en tur ut mot Alnö samt äta julbord. Vid det här laget hade även Maria och Martinez anslutit och det blev en mycket trevlig stund på den båten. Mycket skratt blev det och ibland var humorn lite väl låg kanske, men det är sånna som vi är!:P

Maten var även den väldigt god och det blev snapps och grejer och jag och efterätten har jag fortfarande uppe i halsen tror ja:P

Vid ett tillfälle gick jag och Jörgen ut och fram mot fören för att göra en liten Titanic pose, (bilder finns på FB) Blev sjukt bra:P hahah



När vi var tillbaka på fastlandet begav vi oss till casinot för att pröva lyckan där. Undertedknad som är barnsligt förtjust i spel höll ändå fingrarna i styr och sympatispelade endast på någon maskin. Men tror det slutade på plus tillslut och det får ju ses som bra. Maria var illa ute ett tag men räddade upp det väldigt bra och gick därifrån med positiva siffror. Jörgen som hade börjat blvit ganska rund om fötterna skall var jag säker på att han skulle bli utkastad då han i princip surrade ihjäl en dealer. Men han klarade sig och det får vi vara glada för:)



När klockan tickat fram emot midnatt hade vi rullat vidare mot Oscar där det till en början var lite halvlite folk men det fylldes på så småningom i vanlig ordning. Var inte så där överdrivet med kända ansikten som det brukar kunna vara men det gjorde mig inte så mycket denna kväll. Jag trivdes alldeles utmärkt med det sällskap jag hade där inne bland folkmassorna och det blir liksom inte så mycket bättre än så egentligen!:)

Men allt har ju också ett slut och så även denna kväll. 02.45 checkade jag ut och gick den korta biten upp till Håkansson där jag en timme senare föll i sömn i soffan.



09.45 ringde väckarklockan imårse och jag ska väl vara ärlig att erkänna att kliva upp just då var absolut det sista jag ville i hela världen. Men jag tog på mig kläderna, greppade jackan, hämtade väskan i bilen och gick till bussen!:)


Nu är jag hemma i Njurunda igen och har precis duschat och ätit middag och just nu tittar jag på matchen mellan Liverpool och Arsenal där det nu står 1-1. Kan bli spännande!:)



På vägen hem hörde jag en sjuk grej på radion oxå om polisen i Danmark. Dom får gripa vem som helst om om tror att någon skall begå ett brott. Alltså helt utan bevis eller något alls. Snubben sa i princip att polisen har rätt att gå fram till dig eller mig och syn i oss i 24 timmar för att han känner på sig att du ska kasta sten på bilar.

Låter ju som en ganska märklig regel men även lite rolig faktiskt:P



"Allt jag ser, allt jag hör

din röst, din blick, ditt skratt

du har ögon som berusar en natt"



Förövrigt anser jag att LW är overkligt bra!





//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 13 december 2009 17:40

Hej gott folk!


Gårdagen kan ha varit en av de bättre hela dagar på väldigt länge faktiskt och jag ska försöka sammanfatta lite av den. Vi delar upp det i två inlägg tror ja, dag och natt typ!


Allting började med en 10:s grogg och en cider hemma hos Jörgen vid 10.30 tiden som han så vänligt redan hade dukat upp när jag och Håkansson klev in där genom dörren. När klockan slog 12 satt vi i en bil på väg till travet och det kändes det riktigt bra får man lov att säga.

Inne på Bergsåkers travbanan hade vi bokat bord i restaurangen och vi hade sjukt tur med platserna och hamnade precis vid mållinjen faktiskt!:)

Efter några timmars drickande och klurande över dagens V75 rad så dök Simon upp som en fjärde medlem i sällskapet. Lunch stod på schemat och jag kommer förmodligen aldrig att tillåta mig själv att äta en sådan dyr lunch någonsin igen. 372 kr för en liten pajbit som förätt och lite oxfilé och någon potaisgrej till varmrätt. Visst var det gott men va fan.. 372 kr, sluta!

Så man kan säga att efter några missade spel, mat och dryck i flera timmar så såg ekonomin oroväckande sorglig ut. Men tillsut lyckade jag och Jörgen hänga ett lir och fick tillbaka en del av de tidigare förlusterna.

Detta var faktiskt första gången jag var på trav och faktiskt första gången jag ens spelat på trav, hur nu det kommer sig. Det förstår jag inte när man i princip betat på allt som går att spela på.

Men roligaste var att vi lyckades faktiskt få 7 rätt på V75 :D Tyvärr var vi inte ensamma.. 152 000 till hade samma rad och inte hjälpte det med att vi satt DD heller, för när vi satte oss i bilen på väg till hamnen hade vi ändå gått minus på dom två spelen. Det är fan sjukt det!


Men det var hur som helst oerhört roligt och jag tror säkert jag kommer gå fler gånger. Kanske ska man prova stå i puben med alla speltorskar och härja:P Jögga sa att det var som vilda västern typ!:D

Måste provas!


forts följer...




//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 11 december 2009 14:36



Ja gårdagens innebandyfight blev inte alls så ojämn som väntat. Jag tyckte vi stod emot bra och torskade "bara" med 10-5. Undertecknad noterades för ett mål och sen var det bra med det. Fick inte så hemskt mycket annat uträttat men Timrå är rätt bra så då blire lite problem!:P


Ska bli roligt att möta något av de sämre lagen här efter jul får se om vi kanske kan lyckas knipa några poäng!:)


Annars så är jag sjukt seg idag och har ont i varenda muskel plus fotknölen som fick sig en ordentlig smäll då en snubbe yxade av mig foten. Men det är sånt som händer. Går säkert över på ett par dagar!:)


Idag är det fredag och imårn är det lördag och då är det personalfest som jag tror kommer bli riktigt nice!

Skall först träffas hemma hos Jörgen för att ta en bättre grogg runt 10.30 och sen blir det trav på dagen där miljonerna förhoppningsvis skall kunna inkaseras. Senare på kvällen väntar julbord på Ms.Medvind och känner jag Jörgen rätt lär kvällen sluta på Oscar i icke nyktert tillstånd.

Dock känns det sådär med jobb på söndag men jag hoppas jag åtminstonde kan lyckas spela nykter:P Närå det brukar aldrig vara någon fara. Man får ta det easy framåt midnatt så går det fint!:)



Nu måste jag dricka kaffe innan jag somnar.



På återhörande!




//Signerat Sundberg


Av Sundberg - 10 december 2009 12:55



God lunch!


vaknade av ett mycket trevligt telefonsamtal imårse vid halv 11 tiden och i andra änden av luren hörde ja: Hör du vem det är?

Ja givetvis gör jag de:D Tjena Bullis!

Fy fan vad kul att han ringde och få höra hur han har det.

Ja detta är mer som ett kollo sa han:P Lirar tennis, solar, badar, pluggar, spelar kort, degar i soffan och äter god mat:D

Men sjukt glad att han håller på att läsa upp lite ämnen och skulle desutom gå någon utbildning för nåt jobb och det låter ju riktigt bra de!


Det bästa är hur som helst att han har det bra!:)



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards