Alla inlägg den 15 februari 2010

Av Sundberg - 15 februari 2010 15:12



Gårdagens match mellan Njurunda och Sollefteå slutade återigen med förlust för hemmalaget som inte alls får spelet att stämma.

-Det går orm i allt vi gör, uttryckte kallberg det. Och det kan man ju bara hålla med om.


Första perioden var inte bra men inte heller dålig svara publiken när jag kom in i hallen lagomt till andra perioden start. 1-2 underläge för Redbulls och eftersom matcherna seriemässigt saknar betydels så gick Sjölund/Karlsson runt på mycket folk och alla spelade mer eller mindre vilket jag tycker är bra.

Spelmässigt var väl inte andra perioden precis som första, inte dålig men inte bra och även om målchansern inte var många som fanns dom, men Njurunda här för tillfället extrema problem att få pucken i mål. Istället var det gästerna som gjorde nästa mål och gick till pausvila med 3-1.


Inför tredje perioden tycker jag ändå att matchen är så pass jämn att en vändning från hemmalaget inte ska vara omöjligt men jag hade ganska fel.

En katasrofal tredjeperiod som Sollefteå vinner med 4-1 utan att egentligen ens behöva spela bra. För det är NSK som mer eller mindre har assist till vartenda mål och det är så det har sätt ut lite efter jul. Många egna misstag där man serverar motståndarna fria lägen hela tiden och då är det svårt att vinna matcher.

Någon sa: En bjudning per säsong är lagomt, inte tre per match och det måste man ju också hålla med om.

Det blir för jobbigt att hela gör mål och sedan ett byte senare skänka motståndarna ett.


Men nu är det en match kvar i serien innan NSK får två veckors ledighet från matcher, tyckte jag killing sa, och det kan nog vara skönt. Kanske göra något annat tillsammans än bara hockey för att släppa tanken på det som hänt och för att sedan totalt fokusera sig på kvalet.

För det är då det gäller! Vi vill ha kvar Njurunda i Div 1 och det hoppas jag alla spelare visar när det börja dra ihop sig!



Nu kör vi!




//Signerat Sundberg




Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards