Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Sundberg - 12 februari 2010 00:09



Jaså, säger du det! Du kan inte komma från, du tog fel på vilken dag det var.

Nej det gör ingenting om det är något bara ring, för jag finns ju här var dag


Kan ni eran Vikingarna?


Ungefär sådär kan jag tänka mig att att folk tycker om mig för tillfället, för mitt minne är under alla kritik just nu, och jag kan lova grejer hit och dit för att sedan märka att jag inte alls hinner med allt jag lovat, eller så glömmer jag helt enkelt bort det. Som om inte minnet vore nog så har den kroniska huvudvärken gjort comeback och även min ryggproblem. Så nu är jag riktigt less faktiskt! Det enda jag vill är att ligga i sängen hela dagarna och inte göra nåt alls men det funkar ju inte riktigt så.


Jag känner att jag gärna hade varit i Håkanssons kläder och suttit på ett plan ner till Thailand just nu. Han lär ha betydligt skönare 3 veckor framöver än vad jag lär ha.


Men jag måste ta mig samman för jag måste vara pigg nu när OS drar igång! Jag har lovat mig själv att inte missa något som är av värde. Det enda som är synd är att jag startar OS med en CP vecka på jobbet. All fast personal är borta så det blir många långa dagar. Men som vi brukar säga... Tid är pengar!

Det börjar dock röra på sig lite i butiken!:) Givetvis kommer det inga besökare men dock en hel del prylar. Så dagarna går rätt så mycket fortare.



I helgen blire hockeycup ute i Timrå och det ska bli kul!:) Hoppas på fina framgångar men det kan nog bli tufft. Många bra lag är med och fajtas!




Nu ska jag däcka i sängen!






//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards