Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Sundberg - 13 februari 2010 11:58


Inatt stod vi enade bakom vår sanne konung


  Come on!





//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 13 februari 2010 00:07



I kvällens avsnitt av skavlan så var Patrik Sjöberg gäst och det är ju en jävla lirare det! Skön snubbe om än lite annorlunda, men troligtvis därför han är skön.

Dom tog upp den där diskusionen som varade mellan Sjöberg och Holm i mästarnas mästare angående vem av dessa som var bäst uder deras aktiva karriär.

Holm hävdar klart att han var mycket bättre eftersom han vann fler mästerskapsmedaljer och var en jämnare hoppar än Sjöberg. Men Patrik svara lite kyligt i stil med nåt att det handlar ju om att hoppa högt och 2.42 är bättre än 2.40 Annars kanske det hade hetat jämnhopp, men det gör det ju inte.

Och det är så roligt eftersom man verkligen ser att Holm blir rätt upprörd på riktigt!:P Men holm och co har väl aldrig varit ute i verkliga livet så dom förstår att allt man säger behöver inte vara dödsallvarligt menat, utan det kan finnas lite irroni inblandat eller bara lite ren jävlighet för att det är kul. Och det var ju precis så Sjöberg sa i kvällen program. Jag gillar att jävlas lite, och holm är en rätt rolig typ och jag gillar när han käftar emot, det blir mycket roligare då. Och det där känner man ju igen. Det finns ju inget som är roligare än att driva någon till vansinne fast man själv egentligen inte bryr sig!:P


Men åter till Sjöberg då. Hade jag också haft massa pengar kan jag tänka mig att jag hade varit precis som han i 45 år åldern. Sittandes på soffan och fortfarnade inte veta vad jag vill bli när jag blir stor som han så fint uttryckte de. Och jag gillar det där lite. Han gör lite som han vill och det han känner för, det är ju så livet egentligen borde levas. Men nu är jag ju inte dummar än att jag vet att det inte fungerar för mig men skit samma. Trots sprit, ciggaretter och kokain så har han en sund syn på livet om man nu kan säga så. Man skulle också kunna säga att han har fattade det här med att leva.



Men jag är nog så illa tvingad att leva som alla andra, men även vi blir ju en fri förr eller senare. Pensionen, jag längtar!:P



Btw, ge mig sommar innan jag dör.




//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards