Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Sundberg - 7 februari 2010 23:45



God kväll!:)



Trots att jag inte börjar före kl 12 imårn kännner jag ett litet stänk av söndagsångest och det känns sådär faktiskt.

Svelander har precis lämnat mig efter några timmars pokerspel och nu återstår det bara att skriva ett litet blogginlägg innan det bli sängen.


Om vi börjar med lördagen så var jag i Östersund hela dagen och spelade innebandy.

Inlädde matchen med en fenomenal första period och ledde med 4-0 trots att vi bara var 9 utespelare till antalet. Efter andra perren ledde vi fortfarand stort, 4-1 men i sista perioden händer det något. Vi tappar totalt allt spel och matchen slutar tillslut med förlust 6-5 och det var oerhört bittert!!

Det ända jag kan glädjas åt efter den matchen är att för min egen del fungerar det skapligt. Blev 3+1 denna match så vi ör på rätt väg. Tror nya klubban har en finger med i spelet där faktiskt! :)



Söndagen, alltså idag har varit ganska lung och trevlig. Har iof jobbat men det är ju i princip som semester för tillfället satt eh!:P

Efter jobbet for jag och åt middag med Calan och hans pappa som för dagen bjöd på mat vilket ju var mycket trevligt.

Tjejen som stod i kassan blev jag förövrigt kär i oxå. Ruskigt vidrigt trevlig och så där över social som ändå bli charmigt på nåt sätt. Sen hade hon verkligen anamat det där med att man ska titta folk i ögonen när man pratar. En annan fick ju titta ner i golvet för att inte rodna, tyyyphö!


Efter middagen åkte vi till calan och jag fick mig en titt på hans nya lägenhet så ju var helt okej:) Slöade lite i soffan där framför matlagning av Per Moberg och sen blev det hemgång. Och sista timmarna på kvällen har alltså spenderats med Dockan, där poker har varit kvällens tema!:)


Fick btw 12 rätt på Eurooatipset oxå men som vanligt så gav det 170 kr istället för lite mer kanske!:P Men man får vara glad för det lilla som flickan sa! Eller det vet jag iof inte om hon sa, men annars får hon börja med det!



Och idag fyller Johan Martinsson år så grattis till dig!:D

Sen har Hoa åkt till Miami och Chrille och Ronia ska till Thailand på fredag.

Är det ett rättvist liv?:P



Nu håller ögonen på att falla ihop så det är väl bäst att jag förpassar mig till sängen och avrundar kvällen. Måste allt va så förfärrligt besvärligt? Kan man inte bara ta sakerna som de kommer och sen kan man tänka på konsekvenserna:P Det hade varit det bästa! Tyyyp alltså! Alltså inte, men typhö!




//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards