Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Sundberg - 8 januari 2010 23:21



Fredagkväll och klockan börjar snart närma sig midnatt och jag har släckt alla lampor och tänker alldeles strax sova. Men kände att jag måste skriva några rader först.

jag sitter hemma en fredagkväll och det känns helt ok måste jag säga, fast det är enbart för att det var typ 1000 år sedan sist. Men jag har god anledning. Tidig resa till Ånge imårn bitti där hockeymatch väntar :)

Efter det så blir det en snabb sväng hem och sedan bilfärd mot Matfors där vi ska försöka ta oss an vattjom i innebandyns Div-3. Får se hur det går.


Dagen har varit otroligt lugn och averkats på jobbet där det inte fanns mycket att göra idag. Några få kunder som kan räknas på en hand. Men vi har hållt oss sysselsatta med diverse andra grejer:P

Till jobbet blev jag idag tvungen att åka buss och jag fullkomligt hatar att åka buss. Jag vet inte om det är för att jag är less på det efter alla år i skolan eller om det är för att det är så sjukt mycket bedrvöligt folk som sitter där. Numera åker ju bussen även genom Bredsand och det tar längre tid och det är mer folk som man blir tvingad att se. Men det är billigt!! Oerhört billigt faktiskt. Med busskort åker man fan typ gratis till birsta. Det är possetivt! Inte för att jag tror att jag lär åka så många gånger till när jag lagat bilen men ändå.


Btw.. Äre lite alkisar på navet?




Appropå rubriken så är ju skratt något som är fantastiskt. Det blev ännu klarare nu när jag surrade lite med Hanna över msn och hon delar samma uppfattning: att typ utan skratt kan man lika gärna dö! Typ alltså. Ni fattar innebörden!

Och Hanna får mig jämt att skratta, hon är fantastiskt rolig och så borde alla vara!:D Nu har jag turen att ha fullkomligt sinnesjuka kompisar så det är aldrig något problem att skratta, men för er andra som kanske inte har den turen... Ni måste byta vännskapskrets! För skratta gör jag typ 70% av min vakna tid, det borde ni oxå göra.

Men bara för att man skrattar innebär det inte att man inte ska kunna vara seriös. Men i största möjliga mån så ha ha lite hela tiden och vänd allt som oftast på det mesta så att det blir kul:D


Det får blir dagen råd!



Nu ska jag sova folks..




//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards