Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Sundberg - 6 januari 2010 00:44



God natt!



Först och främst hatar jag bilar. Det har jag sagt förut men måste säga det igen. Den är paj och jag tror att starta bilen genomruttet kall varje dag både till och från jobbet inte är något att rekomendera. Men va fan gör man!? Nä men servostyrning slutade fungera mitt på E:4 an i 120km/h, blev man lite rädd då?

Nån jävla drivrem gick av så hela bilen typ krascha!

Det innebär alltså mer utgifter som skall betals med pengar inte har. Vilket i sin tur innebär att jag antingen måste jobba mer eller sno pengar.

Vi får se vad jag gör...


Dagen som sådan har spenderat på jobbet och jag fattar inte varför vi hade öppet hela dagen? I princip allt annat var stäng efter typ kl 15. Vi hade inte en enda människa innen från kl 14.30-19.00 Blir dagen kort då?

Så här stod det på wikipedia angående Helgdagsafton:

"Helgdagsaftonen kan vara helt ledig, eller så är arbetsdagen och skoldagen förkortad (undantaget yrken som polis, brandsoldat, läkare och anställda hos Dormy vilka alltid måste finnas till hands)."

Dock lite modifierad...


Men det var tur det var Jörgen man jobbade med och vi hade faktiskt rätt så kul under dessa timmar måste jag säga! :D



Kvällen har jag sedan ägnat först åt hockeyträning och sedan anlände 10 st vänner hit för att kolla film och planerar resan till Vemdalen. Som vanligt så går det inte vara seriös och planera nåt utan det spårar alltid ur på ett eller annat vis. Men skit samma. Huvudsaken vi kommer hem levande och slipper betala skadestånd i för stugan!

Efter mötet blev det film och det var en mycket sjukt film. Ingen aning vad den hette men sjuk var den. Skratta fick man göra!


Annars är jag fullt medveten om att jag inte synts till här på bloggen så mkt de senaste dagarna men det har sina förklaringar. Den ena värre än den andra.




Det blev brons för småkronorna... Jag tappade sugen när dom åkte ur semin. Bronsmedaljen skulle jag, även om det är bra kasta ur planet på vägen hem.

Man åkte dit för att vinna och det lyckades man inte med. Man var sämst när det gällde, precis som alla svenska lag alltid är i alla sporter. Och det är så synd, för Sverige är bra och jag tror dom hade haft fruktansvärt bra chans i en final mot Kanada.

Men det har varit roligt att kolla på och dom visat upp offensiv och rolig hockey och Per Mårts hoppas jag blir kvar ett tag till så kanske vi tar det där jävla guldet nån gång!



Sängen vänner!



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards