Alla inlägg under april 2010

Av Sundberg - 12 april 2010 17:11
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sundberg - 8 april 2010 23:45



Nyduschad, nyrakad och trött ligger jag nu i sängen och vrider mig i plågor över att inte kunna följa Tiger i Masters turneringen på Augusta National. Viasat golf är ju nämligen ingen kanal jag besitter och det gör mig lite upprörd just nu.


Läste på Aftonbladet att en del snubbar där tycker att det bästa vore om han missade cutten så det kunde bevisa att han har några känslor i kroppen iaf och att vinner han så är han en maskin utan hjärta typ. Jag kan förstå att folk kan tycka så, men absolut inte jag.

Vinner han då är han större än han var innan och då var han ändå oändligt stor. Kommer man tillbaka efter nåt sånt här och på sitt jobb kunna koppla bort alla andra tankar och känslor och bara ha fokus på det han är där för att göra ja då är man ju en fantastiskt idrottman. Förmodligen är han redan det mest överlägsna idrottsmannen vi haft det senaste 10 åren men det skulle förstärka hans position som nummer 1 ytterligare.

jag har tippat Tiger som segrare. Jag tror inte han åker dit om han inte på allvar tror att han har chans att vinna. Och jag hoppas han vinner, jag tror han kommer vinna men om han vinner, ja det vet vi inte förens på söndag.

Nu ska jag åka söderut ett par dagar och jag ber till gudarna att det finns någonstans man kan se lite golf. Och ännu mer kräver jag att det finns en tv som sänder El Classico för det får man verkligen inte missa! Nu bor vi på hotell och kan ju hoppas att dom har några kanaler iaf. Annars blire närmsta sportbar som får stå för tvn.



Nu äre dags att sova!


Just ja, jag var ju på fotbollsträning idag utomhus. Det var sinnessjukt kul och jag längtar mycket mycket till nästa gång.



Nu sover vi!



//Signerat sundberg

Av Sundberg - 7 april 2010 22:38


Vi kör lite lösenfritt ikväll oxå...


Såg på Yr.no att vädret lovar gott till veckan då det skall bli upp emot 13 grader och sol ett par dagar i följd. Detta låter ju väldigt intressant och trevligt måste man ju säga. Känns ganska så viktigt att det tinar bort lite snö eftersom jag ska på golfresa i Uppsala den 12 maj och vill helst slippa spela i snöskor med oranga bollar.


På öjens hemsidag stod att läsa att det var knappa 40 cm snö på 9ans green vilket låter riktigt besvärligt. Känns som det är ganska mkt.. Men det kanske går fort när det väl börjar smälta eftersom det inte ligger någon is under snön. Jag hoppas iaf på det och mer än så är svårt att göra.


Imårn väntas jobb och sen återigen hockey som jag dock inte kommer kunna se ända till slutet eftersom fortbollsträning kl 21 hägrar. Men det ska blir gigantiskt kul att få komma ut och träna lite och spela fotboll på en riktigt plan. Det var ett tag sedan de. Närmare bestämt 4 år sedan om jag inte minns fel. Helvete vad tiden går fort. Det är för dåligt!:P


Nu ska jag slå igen min blå eller vad jag nu har för färg på ögonen.


God natt!



//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 7 april 2010 22:19
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sundberg - 6 april 2010 23:26
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sundberg - 6 april 2010 21:51
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sundberg - 6 april 2010 00:11
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sundberg - 1 april 2010 11:20


Nu är jag sjukligt less på att folk ska ha klaga på vad jag skriver.

Detta är min blogg och så vitt jag vet så gäller yttrandefrihetslagen i Sverige vilket medför att jag egentligen får skriva precis vad jag vill och uttrycka mina åsikter om precis vad jag vill. Att det kanske inte är lämpligt i alla lägen kan jag förvisso hålla med om. Men jag tycker det är roligt att skriva och skriver absolut inte för att få några läsare. Det är det brudar som vill ha uppmärksamhet som sysslar med sånt. Jag skriver för att det är kul och för att jag har koll på vad jag gör på dagarna osv. Ungefär som en dagbok.


Men vi gör så här.

Jag lösenordsskyddar min blogg hädanefter och vill någon läsa så äre att fråga om anv och lösen.


Sundberg - Det är så jag säger det!


Väl mött!




//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards