Alla inlägg under oktober 2008

Av Sundberg - 17 oktober 2008 16:15



Fredag betyder helg och denna helg kommer att spenderas i Östersund/Brunflo där det vankas hockeymatcher. Bussen avgår från NSK runt 13 tiden imorgon och vi kommer hem runt 16 tiden på söndag.


Idag har det blivit jobb på skolan och det är inte helt omöjligt att jag har haft världens bedrövligaste klass någonsin. Rätt så trevliga var dom iof men så otroligt dåliga att jobba!:P Men det är nog dagens ungdom de!:)

Och vad jag innerligen hoppas är att dom inte använder samma språk i klassrummet när andra lite äldre lärare är där som när jag har haft dom! För så mycket varianter på mannens och kvinnans könsorgan som dom presenterade idag har jag nog aldrig hört förut. Och om man skulle lyssna till vad tjejerna säger till varandra så skulle alla vara horor i denna klass. Och det har jag lite svårt att tro. Det som dock är lite sorgligt är ju att man själv inte höjer allt för mycket på ögonbrynen trots detta makabra språk. Men eftersom man själv i sin umgängeskrets inte använder så korrekt språk så bryr man sig inte så mycket förens nu efteråt då man kommer på att det kanske inte låter as bra!:P Men men, jag undervisade i NO så då behöver jag inte tänka på språket, säger vi!:P



I skrivande stund sitter jag hemma hos min mor där jag nyss avnjutit en god middag med min syster, vilket tyvärr inte hör till vanligheterna. Men hon hade tillagat en utmärkt måltid och jag känner mig mätt och belåten!:)

Blir kvar i stan ikväll några timmar då ett gäng yrkesdrickare strålar samman i en lägenhet i centrala Sundsvall. Men blir relatvit lungt tror jag då jag funderar på att ta någon form av lokaltrafik tillbaka till Njurunda i natt. Hatar att åka buss men detta gör jag endast för att jag ska åka iväg imårn bitti och inte orkar steppa på bussen då.



Nä nu ska jag ta en tupplur tror jag. Känner att jag kan behöva det för att orka med kvällen. Sov så otroligt dåligt i natt så det är inte klokt. Vaknade säkert 5,6 ggr mellan 1 och 7... Mycket märkligt beteende och ett ganska onödigt sådant!




//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 16 oktober 2008 12:42


Tog en trevlig sovmorgon idag och vaknade inte förens 12.30!:) Men med en kvarts distans till det hela så ser jag inget fel med det eftersom jag är ledig och ärmed förtjänar några extra timmars sömn.


Gårdagen bjöd återigen på gäspningar som höll i sig hela dagen, får se om man kanske slipper dom idag.

Mjuktennis på Nivrena väntar runt 15.30 tiden, ska bli riktigt kul å lira. Var rätt många månader sedan nu. Efter det så är det hockeyträning mellan 18.15 och 19.30 och kvällen avslutas med innebandy träning mellan 22 och 23. Ååå vad mycket träningsverk jag kommer ha imorgon!


Roligt att notera är att när jag vaknade idag och slog på mobilen så hade jag fått ett sms från en god vän där han halv 3 på natten, inte kan sova för att han ligger och tänker på gifttänder! Haha!

Nu är det givetvis så att merparten av ni som läser detta inte alls tycker det är speciellt roligt men faktum är att det är fruktansvärt kul om ni hade kunnat eran gifttandshistoria.



Nä nu ska jag åka på Dr.Grön och införskaffa medicin!





//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 14 oktober 2008 23:08



Satan i gatan vad trött jag har varit idag! Gäspat konstant från det att jag klev upp tills nu!:P Ändå har man inte gått och lagt sig ännu... Smart!

Men har agerat mattelärare över telefon till en god vän här på kvällen så då får det bli lite sent.


Var och tränade bandy igår igen!:) Gick visserligen as dåligt med det var kul. Blir nog träning på torsdag också om inget kommer i vägen men tror det ska vara lungt. Kanske ska man höra med tränaren om man kan göra nån deal som gör att man kanske inte tränare alla dagar i veckan och kan medverka på varje match. Inte för att jag vill missa någon träning så klart men har ju hockey och jobb också man måste ta hänsyn till. Får se om man lyckas knåpa ihop nåt förslag.

Något som verkligen är tragiskt dock med de personer som finns med i laget är att alla skall verka så jävla "seriösa" men igår när vi hade träning mellan 21 och 22 och det var  ledigt efteråt. Ja då vill dom inte köra vidare ett tag till utan hem så fort som möjligt bara!:S Bolibompa är slut sedan länge så det kan inte vara det som lockar men vette fan vad det är för fel på dom. Man vill väl träna som länge som möjligt om man får för det är väl kul å lira? Det är iaf vad jag tycker. Men det var samma sak ifjol också, man börjar undra om folk är där för att deras föräldrar vill, ungefär som det var i pojkåldern på fler händer och fötter... Dock spricker den teorin då vissa är typ 40 år och förhoppningsvis inte har någon mamma som lägger sig deras lite allt för mycket.



Imårn blir det precis som idag lite jobb på skolan. Har för mig att jag slutar runt 1 så det blir skönt. Kan man åka hem och sova lite:P

Förövrigt rätt kul att vara tillbaka på skolan. Saknat massa sjuka arbetskamrater som man inte sätt på ett tag. Dock går det att diskutera hurvida roliga och trevliga eleverna är. Känns som om skolan tappat rätt mycket i trevlighetsvärde sedan 92:orna drog till gymnasiet men några klasser som är kvar har potential att bli rätt så skapliga iaf:)



Fick även prova nån slags olja/salva som en lärare hade med sig och sålde som tydligen skulle vara bra mot ont i rygg/axlar. Jag som själv inte alls tror på det där provade ändå och det brände som satan men inte vet jag om det blev någon skillnad. Fanns även nåt mot migrän som man gnuggade in i tinningen och vips så skulle huvudverken försvinna. Låter hemskt troligt!

Jag tror knappt att folk landat på månen, typ som allt annat i världen så är det bara nåt påhitt och manipulerade bilder. Så hur ska jag då kunna tro att smörja in skallen stoppar den fruktansvärd smärta som innfaller vid migrän. Även att allt bara var örter och ingenting annat. Hokus pokus och ......



Kritiskt tänkande, när du vill vara dig själv för en stund.





Dagens citat: De flesta personer gör det ena efter det andra. De framgångsrika gör det ena före det andra"

- hmm, minns inte vem som sa de.



Man skämms nästan när man hör så bra citat!!!





// Signerat Sundberg 

Av Sundberg - 12 oktober 2008 23:47


God kväll!


Det är inget annat än ett mirakel att jag är vaken vid denna sena timma.

Var sjukt trött vid 5 redan ju! Fast jag tog en promenad runt 6 tiden. Det hade precis börjat skymma och graderna sjönk sakta med säkert och jag hade glömt hur skönt det är att vara ute och gå. Har inte promenderat på flera månader känns det som. Vad det beror på vet jag inte. Enda anledningen jag kan komma på är att jag inte haft lust att göra det förens idag. Sen blire ju så mycket trevligare med musik i öronen, men alla låtar jag har på telefon nu har jag haft över ett år med några undantag så klart. Varje låt associerar till sin plats, eller just den personen eller händelsen. Musik skapar så mycket känslor att jag börjar fundera om det är hälsosamt. Att jag desutom är onödigt nostalgiskt och en person som gärna tänker tillbaka och plockar fram massa minnen gör inte saken bättre. Man blir ju i det närmaste hjärntvättad av musik och det är det som gör det helt fantastiskt!



Hur som helst så kom jag hem från promenaden och lagade middag innan jag la mig i soffan och där har jag legat till... nyss. Titta på Pretty Woman som är en rätt så bra film måste jag säga. Film skapar också mycket känslor men jag orkar inte ta upp det också, då får jag skrivkramp i fingrarna. vart var vi...? Jo just ju filmen var bra och Julia Roberts anser jag vara på gränsen till för vacker för att för huvudtaget existera. Ser kanske inte lika bra ut nu för tiden men i filmen... asså va! Sen har vi ju även en del av filmmusiken som är hämtad från Sveriges egna Roxette där Marie Fredriksson sjunger kanske en av väldens finaste låtar i "it must have been love"

Det ändå dom jag inte tycker är bra är slutscenerna i filmen. Dom är lite för svaga kan jag tycka. Filmen i sig bygger upp sig själv väldigt bra men når aldrig riktigt klimax. Om dom nu ska få varandra vilker alla redan vet så klart, men det måste vara på ett bättre sätt. Inte komma med ett paraply på världens soligaste dag och leka riddare... Och hon som var så säker på sig själv och kunde absolut inte följa med honom vänder helt plötsligt och faller pladask när han tutar med bilen lite... nja bättre avslut på en annars väldigt bra film. Nu har alla inklusive mig så klart sett denna film 100ggr men lite kritik skadar aldrig, saker som ni kan tänka på nästa gång ni ser den.

Det i särklass bästa med filmen är när hon går in i butiken som hon först blev nekad att köpa kläder i och kapar personalen. "Din lön är provsionbaserad va? klockrent sagt när man i andra butiker köpt saker för flera tusen dollar!:)



Aja nu ska jag sova. Tur att man kan sova lääääänge imårn och inte behöver gå till nått jobb eller skola just imårn!:) Fan vad skönt det ska bli. Hoppas det är någon som läser nu och får söndagsångest! Den är fin den!




Hörs!




//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 12 oktober 2008 16:53


Ja nog har man vart piggar än vad man är idag alltid. Känns som man inte sovit på 18 dygn typ fast jag egentligen sovit hur mycket som helst.

Helgen har vart trevlig och spenderats med god vänner i olika lägenheter runt om i centrala Sundsvall. Gårdagen var helt sjukt rolig och jag har extrem träningsverk i magen efter att ha tillbringat hela kvällen med calan och gurra och enbart skrattat!:D

Vi tog en sväng ner på stan runt midnatt bara för att återigen konstatera hur tragiskt allt här på våra kära krogar. Bästa stället vi hittade var MAX, där kunde man sitta lungt och stilla och prata utan att bli avbruten av nån stackare som glömt bort vem han är.

Kanske är det redlös man måste vara för att det ska vara kul där nere. Annars går man bara runt och irriterar sig på alla som är redslöst fulla. Men nja, brukar inte vara min stil men verkar vara ända sättet tyvärr.


Sverige spelade ju även VM kval igår. Miserabel match var det som alltid när Sverige spelar och slutresultate skrevs till 0-0. Spännande!



Denna dag lär bli väldigt lung skulle jag tro. Var på NSK en sväng nyss och kollade på lite A-lags träning men vandrade hemöver då jag inte längre orkade hålla ögonen öppna. Gjorde ett försök med att dricka 4 koppar kaffe men det ända som hända var att jag blev tvungen att gå på toa vilket iof var skönt de med.

Nu ska jag sätta mig och spela tv spel och hoppas att nån vänlig själ kommer och knackar på dörren och vill leka med mig lite. För jag är själv för trött för att orka ta initsitiv och ska jag bara sitta still med en dosa i handen hela kvällen så lär jag somna inom en timme och således vakna mitt i natten. Och det har ja ingen lust med.



Dagens citat: "Du har väl inte haft slips på länge du? Nä men du vet, jag har problem med ryggen"

- Tattare som kom in på vision och tydligen var bra polare med snobben som jobbade där.



As bra ursäkt och förklaring tycker jag det där var. Kan inte vara bra för ryggen att ha en slips hängades runt halsen. Det är en fruktansvärd börda!




// Signerat Sundberg

Av Sundberg - 10 oktober 2008 14:53


Ja då har man nyss sett klart Sex and the city filmen!:P

Måste allt jämt sluta så lyckligt i filmer. Kan inte någon film vara lite verklig..

Iof så kanske det inte säljer lika bra då men ändå.

Filmen som sådan var väl en typisk tjejfilm och bjöd väl inte på så mycket skrällar och allt var som vanligt förutsägbart men det är underhållning det med!:)


Dagens citat:  "Love, that's the only label that never goes out of stile"

- SADC



//Signerat Sundberg




Johan Becker - Let me love you



Av Sundberg - 9 oktober 2008 23:47


Blev inte så långvarig på jobbet idag då vädret som vanligt numera bara bjöd på regn och blåst. Att temperaturen på dagtid sjunkit till 7-8 grader gör ju inte det hela mycket bättre. Det är denna period av året som man enbart vill sitta under filten och i soffan och studerar diverse filmer med någon eller några eller några fler, beroende på vilken livssituation man är i. Man vill minst av allt vara ute iaf. Är solen framme och tempen över 10 då är det istället helt underbart att vistas utomhus, synd bara att dom dagarna är relatvit lätträknade.


Kvällen idag har gått helt i idrottens tecken. Först var det hockeyträning som för första gången i år var bra! Grabbarna skötte sig väl och några fd skadade och sjuka spelare var tillbaka och satte lite fart på det hela.

När klockan hade slagit 21 och jag hade sett klart de senaste avsnittet av Heroes så satt jag och funderade vad jag skulle göra...

Så jag packade ihop lite träningskläder och greppade innebandyklubban och avgick mot Njurundahallen för att ev träna lite. Hade inte alls bestämt om jag skulle men när 10 spelare lyfter ut en till bilen och säger att jag ska ta med mig grejorna in, ja då har man inte så mycket val!:P

Träna bandy igen var overkligt roligt och det gick väl rätt skapligt. Svårt att inte lyckas vara bra i det där brögänget!:P Var jag kaxig nu igen!:O

Sorry men kan inte hjälpa det...!:P

Krille varnade mig innan träningen att detta inte var nåt succéartat lag men man måste ju prova iaf:) Vissa var väl helt okej så klart men hela grejen varför jag började med innebandy att lira med polarna. Nu är det bara Danne H och Jocke A kvar som man känner väl så det lockar inte så mycket faktiskt, trots att det var väldigt roligt. Men kanske kan man locka med sig Krille om man har tur. Kanske Calan är sugen oxå!:P Man vet aldrig. Får se om han orkar släppa taget om ölglaset.


Hur som helst så fick man återse massa bekanta ansikten och det var väldigt trevligt det iaf!:)



Nä vad tror ni..

Ska man våga lägga sig i sängen kanske? Ska ju upp till tandläkarjävleln halv 9 imårn!! Overklige tråkigt. Sen blire jobb för sista dagen gången på öjen. Är ensam däruppe imårn och restauranten är stängd så man måste bege sig till myre för att få mat. Får se om man hittar nån lunchpartner som är hungrig annars åker jag hem och sover istället och skiter i att jobba sista timmarna!:P Är förmodligen inte några som spelare ändå så man gör typ ingen nytta där.


aja, sova var de...




"Såg din ande, hon vandra vid vattnet
Hennes fotsteg försvann i en vind
När jag vaknade upp under himlen
kände jag värmen av din kind

Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls"



Jobbigt att vara kung av sand alternativt av inget alls... Är ingen favorit titel man vill skaffa sig de!:P Dock förbannat bra låt!




//Signerat Sundberg

Av Sundberg - 8 oktober 2008 15:33

ja, man trodde man skulle få vara ledig ett tag men inte då..

jobb imårn och på fredag på öjen igen. Men det finns iof inte så mycket annat att göra dessa kylslagna höstdagar. Man går bara runt och grubblar och funderar över ingenting eller tusenting, det beror lite på... 

Men shit vad tiden går fort! Tyckte det var nyss det var höst men tydligen var det ett år sedan. Snart nyår typ ju.. skönt de, då man kan sumerar ihop det gångna året fundera över varför allt, precis som vanligt, inte blev som man hade tänkt sig!


Idag har jag iaf gjort lite nytta och städat vårat omklädningsrum på NSK. Det såg förjävligt ut, eller det gör fortfarande de men lite bättre är det nog allt. Träning ikväll annars inte så mkt att berätta om. Hänt massa saker i helgen iof men jag har varken ork eller lust med att skriva ner de. En helt vanlig helg kan man sammanfatta det med.


Annars så börjar jag känner en frustration över att inte idrotta med något alls. Första gången på 15 år typ man inte sysslar med någonting! Sjukt de!

Gjorde några träningar med Gällstas hockeylag men dom lade ner så der blev inge mer. Det har sakta men säkert även börjat rycka lite i innebandynerverna!:P Kanske är det försent att börja nu men man kanske ska ta och slå en signal till tränaren iaf!:) Blir vansinnig av att inte göra nåt alls. Visst jag är står på is 3 ggr i veckan som tränare men det är långt ifrån samma sak. Måste ta tag i detta nu känner ja. Dock så kommer ju det kommande jobbet att troligtvis ta upp en del tidiga kvällar och helger men det ska nog gå att ordna skapligt hoppas ja.





Savage Garden 


I'll be your dream, I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love be everything that you need.
I love you more with every breath truly madly deeply do..
I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on a new beginning.
A reason for living. A deeper meaning. Yeah..


I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down over me...


And when the stars are shining brightly in the velvet sky,
I'll make a wish send it to heaven then make you want to cry..
The tears of joy for all the pleasure and the certainty.
That we're surrounded by the comfort and protection of..
The highest powers. In lonely hours. The tears devour you..

I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down on me...



//Signerat Sundberg




Snart vinter! Hoppas vi får så här mycket snö även i Sundsvall!:)

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards