Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Sundberg - 1 mars 2011 23:45



En lagomt jordig och oskalad morot är vad jag för tillfället likt en kanin sitter och gnager på så här på tisdagskvällen. Nyligen hemkommen från träning som jag inte tror går till historien som en av de bättre. Men det ska ju tydligen komma sådana också. Förutom den något taskig kvaliten på träningen så håller min fot inte heller någon vidare standard just nu. Hälsporre, blånagel och nageltrång medför att min förmåga att springa reduceras en aning och det är ganska tråkigt. Speciellt tråkigt är det att det har pågått under hela säsongen och vägrar gå över. Blånageln är inne på sitt fjärde år nu och jag börjar fundera om det inte kan vara läga för den att få för sig att ramla av snart. Jag tycker mig känna att den börjar lossna lite men är inte riktigt säker.


Vad jag däremot är säker på är att det svenska vallteamet har det aningen jobbigt där över gränsen. Missvallat för 4 dagen i följd känns ju inte riktigt optimalt. Får se om dom fått ordningen på smörjan tills lagsprinten i morgon. Skulle ju vara bra! Vad kan vi säga om VM annars då? Marit Björgen förefaller vara omöjlig att slå och hon kommer vinna alla lopp hon ställer upp i i detta VM. Allt annat är en superskrälll. Pratas mycket om henne medicin och dom som tar det på tal vill jag genast köra över med gräsklipparen. Spana in damen kropp i lättklädd miljö så får ni se varför hon manglar sitt motstånd. För om det nu vore astmamedicinen som är grejen varför biter den då inte på de svenskar/svenskor som kör samma dunderkrut?

Käft helt enkelt!!

Hellner vinner sprinten! :O Känns ju lite ungefär som att Hisham el guerrouj vinner 100 meter i fridrotts VM. Eller aa kanske aningen överdriven jämnförelse men ändå otroligt oväntat. Dock fruktansvärt skönt att han sätter sprinttöntarna på plats och visar att så fort banan tar mer än 2,5 min att köra, ja då får ni problem boys! 



Nu ska jag ta en sista tugga på moroten och sedan gå till sängs med mig själv. Morgondagen luktar jobb och sen luktar det lite Martinsson ev. Jag har inte bestämt än om det luktar gott eller illa. Jag känner doften av grogg när jag tänker på Martinsson... Eller är det fishshot?





//Signerat Sundberg 

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards