Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Sundberg - 13 januari 2011 09:54


Jag vet att det inte bara gäller mig, för det har jag hört. Andra dagen är alltid värst! Och jag pratar naturligtvis om träningsvärken.

Imårse tog jag sats och rullade ur sängen eftersom min mage vägrade att lyfta mig. Så efter att ha stått några sekunder på alla fyra på golvet reste jag mig som ur en aska.. Badrumsspeglen visade samma trötta människa som varje morgon och jag försökte febrilt leta efter det här...


Men tydligen krävs det mer än ett träningspass innan man ser ut sådär. Även om jag kan tycka att jag är välförtjänt av denna mage om man ser till min träningsvärk.


Under armarna kan det som bekant lukta svett ibland och för att motverka det så kanske man duschar, tvättar sig för att sedan använda någon typ av deo. Jag har en sån här som rullar runt i armhålan och sprider ljuv doft. Efter att ha hämtat domkraften i bilen lyckades jag veva upp armen så att den där lilla lilla kulan nät och jämt fick plats under armen. Men nu var det ju tyvärr så att jag inte kunde nudda huden utan att skrika av smärta... Naturligtvis är det träningsvärken i brösten som är orsaken till detta. Den sprider sig ju som alla vet väldigt långt ut mot axlarna och skapar fantastisk smärta i det osynlga musklerna som döljer sig där inne någonstans. Men efter en riktigt kraftansträngning lyckades jag faktiskt! Stora grattis!


Nu ska jag bara försöka överleva denna dag och kanske, kanske är känns det bättre imårn!



Sen har jag en fråga också..

Dom där siffrorna som står i botten av glas. Ni vet dom man i dagis/lågstadiet lekta att dom talade om hur gammal man var. Vad fan betyder dom? Snälla ge mig svar!



//Signerat Sundberg

Presentation


Det är så jag säger det...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards